Inlägg från: Bröllopstokiig |Visa alla inlägg
  • Bröllopstokiig

    Få mindre tuttar?

    Minimizers finns aven fran Dim och ar suverana! Sjalv har jag gatt ner ratt sa mycke i vikt under senaste aren och minskat fran 95D till 70 C sa att ga ner i vikt ar ju generellt sett ett alternativ- aven om det inte verkar vara nagot for dig. Tala med en lakare.

  • Bröllopstokiig

    Man kan också ta en sax och klippa av brösten har jag hört....

  • Bröllopstokiig

    Jag förminskade mitt ena bröst (pga sjukdom som nyfödd) för några år sedan eftersom det skiljde ca 2 storlekar.
    Nu upplever man det ju helt olika, men jag tyckte inte att det gjorde ont alls, tog inga värktabletter (har normal smärttröskel) och åkte slalom (inte så smart men ändå..) 2 veckor efter operationen.
    Båda mina systrar har också opererat sig mindre (stora bröst går i släkten) pga ryggproblem och det har gått hur bra som helst.
    Ärren är nu efter 8 år knappt synliga.

    Nu förespråkar jag inte en operation, bara säger hur jag har upplevt det.

    Kram
    Therese

  • Bröllopstokiig

    Hej Lisen

    kolla på www.missmary.se dom har faktiskt jättefina bh:ar. Beställ katalog så ser du bättre....Typ minimizer som tjejerna pratat om är bra och sköna, dom trycker inte in brösten så man inte kan andas.

    Hoppas du hittar nåt

    Katta

  • Bröllopstokiig

    Varför kan det aldrig bli vad vi svenskar brukar kalla lagom???? har själv svårt att få till en bra klänning med 75A i bh storlek och en mycket stadig rumpa och 160 cm lång.

  • Bröllopstokiig

    Du kanske ska fundera på operation i alla fall, du kan ju få jätte problem med rygg & axlar och tvingas ta dem där operationen i alla fall ,varför inte ta den på en gång och ha saken ur vägen. Vet att det är lätt för mig att säga men ändå.

  • Bröllopstokiig

    bröstförminskning är en komplicerad operation. tänk bara på det.

  • Bröllopstokiig

    Lisen, att inte göra en bröstförminskning för att man vill amma anser jag inte vara försvarbart.Det finns otroligt bra mjölkersättning och din hälsa kommer före,(förmodar att du har rygg problem)!

  • Bröllopstokiig

    Jag har gått ner många kilon i vikt och mina bröst är det som har försvunnit mest (från 80 f till 70 e), så mitt tips är nog att försöka gå ner lite i vikt för på mig är det brösten som försvinner först.
    Jag funderade också länge på en operation men nu mår jag bra och har inte alls ont i ryggen.

  • Bröllopstokiig

    Lisen!
    Om du redan är smal, så borde väl kanske brösten bli lite mindre om du bantar? Eller är jag ute och cycklar. Tar inte kroppen av de "fett reserver" som finns i kroppen då?
    I ditt fall borde det ju finnas en del i brösten. Jag förstår att du inte känner idg insprerad till att banta om du redan är smal i övrigt. Men du kanske skulle prova och se om det gör någon skillnad på brösten. Prata med en dietist!

    Har själv stora bröst, och problem att hitta fina underkläder - särskilt nu till bröllopet. Ska åka in till Gustaf Melbins, har de fina underkläder i lite större storlekar, 75 DD ?
    Lycka till !

Svar på tråden Få mindre tuttar?