• jessy

  p-stav och blödningar

  Man tar väl ut stavarna på samma sätt som de sattes in? Iaf fick jag den uppfattningen när jag frågade om isättning och uttagning.

  Jag har nyss satt in. Måste fråga ifall fler än jag upplevt att det gör ont där staven sitter efteråt också. Så fort jag blir kall om armen så gör det kalasont, eller om jag har den i en del vinklar så gör det också ont. Och när det börjar göra ont så kan det sitta i 2 timmar. Något mer som upplevde detta?

 • jessy

  2-3 veckor?!

  Jag hade innan jag satte in p-stav mens regelbunder andra onsdagen i månaden kl 15 började mensen och slutade på fredagen kl 10. Nu har jag mens lite hipp som happ. Sist nu så hade jag mens i 9 dagar, sedan uppehåll på 4 dagar, sen mens i 6 dagar, sen uppehåll på 3 dagar och sen mens i 2 dagar.

  Men något som jag inte alls var bered på var att jag skulle tappa intresset för sex. Men det kanske blir bättre när jag inte känner mig så kladdig och äcklig (mensmonster).

  Fast jag har gått ner 10 kg i vikt sen om p-stav har något med detta att göra vet jag inte.

 • jessy

  Har beställt tid hos dem, tyvärr så har de ingen tid att ge förrens i slutet av augusti.. *oh så roligt...*

  Jag hoppas mensen har gett med sig nu!

 • jessy

  Fast blödning ska du väl fortfarande ha även fast du sätter in staven?

  Läkaren sa till mig att fick jag problem med utebliven skulle jag kontakta dem, ett litet tag var inte ovanligt men lång tid var tydligen inte bra.

  Säger bara en sak.. P-piller till MÄN!!
  Slipper ju jag ha dessa bekymmer ;) *ego*

 • jessy

  Ja vafan.. min karl kan gott få ha lite mini mens, känns sig fet och äcklig och bara bli spyfärdig av tanken på sex. Eller fräsa till vid sensuell beröring..

  Hahhaa.. så lustigt det skulle bli :D

Svar på tråden p-stav och blödningar