• NYCsvensk

    Flytta ihop först eller gifta sig först?

    Valdigt intressant det har!

    Jag bor ju som kan forstas pa min signatur i USA och har det valdigt vanligt att inte flytta i hop innanman gifter sig, sjalv kan jag tycka det ar lite konstigt,men det ar ocksa lite romantiskt, (om an naivt), pa ett satt. Dagen man gifter sig sa borjar man sitt nya liv tillsammans. Allt ar nytt; lagenhet, forsta frukosten, forsta allt. Det innebar ju forstas att det ar nytt att komma pa hur man skall skota disken och rakningarna, men i den grupp som jag umgas med sa raknas det som en del man skall lara sig nar man har gift sig och inte tidigare. Det ar inte manga som tror att det kommer att bli latt hela tiden.

    Efter att ha varit har sa lange sa har jag no ghamnta nagonstans i mitten av eran diskussion. Tycker folk i Sverige flyttar ihop alldeles for tidigt och med for manga manniskor. Sjalv bor jag med min blivande, och vi har gjort det i snart ett ar, (till mangas fortret). Vi har dock varit tillsammans i over sex ar sa det tog tid innan vi flyttade ihop. Och det har faktiskt inte varit sa jobbigt att bo ihop. Kankse det ar jobbigt for folk att bo ihop for att de flyttar i hop sa tidigt??

    Jag forstar att man vill testa att leva ihop innan man gifter sig, men tycker att man skall tanka efter ORDENTLIGT innan man flyttar ihop. Att leva ihop ar ingenting som man bara skall testa for att se hur det gar.

    Tycker dessutom att giftermal ar mer en praktisk pafyndighet an romantisk, men det ar jag nog ganska ensam om i de har kretsarna!!

    Det blev langt. Vet inte om jag later logisk. Tycker alla har kommer med bra och intressanta asikter.

Svar på tråden Flytta ihop först eller gifta sig först?