• Barn på bröllopet?

  Sön 29 sep 2019 20:32 Läst 7062 gånger Totalt 2 svar
  Visar endast inlägg av sarai90 - Visa alla inlägg
  Sön 29 sep 2019 20:32

  Jag är nyligen förlovad och har så smått börjat planera bröllopet. För mig har bröllop alltid (främst) varit en familjetillställning, alltså ett tillfälle då man för samman två familjer till en. Sedan är det ju ett perfekt tillfälle för en härlig fest. När jag tänkt innan, och det har i ärlighetens namn inte varit så mycket, så har jag alltid tänkt att barn till vuxna gäster självklart är välkomna.

  Men nu när jag diskuterar med andra (jag är den första i min närmsta vänskapskrets som gifter sig), har jag märkt att många (alla i min egen ålder jag pratat med hittills) tycker att barn inte passar in på ett bröllop. Många säger saker som "du vill väl inte att din dag blir till ett barnkalas", och absolut jag köper det, men jag tänker också att ett bröllop verkligen inte är ett barnkalas. 

  Nu har jag börjat undra om jag är naiv som tror att det inte kommer bli så konstigt att ha några barn med om deras föräldrar vill? Har ni några historier eller tankar?

  (Jag vill tillägga att min blivande man tänker i samma banor som jag, frågan förvirrar oss lite. Och det är (än) inte jättemånga av våra tilltänkta gäster som har barn, jag tror att det skulle kunna bli runt 5 barn i hyfsat ung ålder, på en gästlista med ca 70 vuxna.)

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll