• Ons 13 feb 2019 09:50
  12777 visningar
  2 svar
  Inlägg från Tilding Visa alla inlägg
  2
  12777

  Kuvertavgift övernattning ingår

  Åh gud, jag har ingen aning. När vi planerade bröllop så föreslog min mans bror att vi skulle ha kuvertavgift men jag vet inte tyckte inte riktigt det kändes rätt - sen läste jag en del forum där folk skrev väldigt elaka saker så då kände jag att absolut inte! Vi önskade oss pengar i present istället (vilket jag vet också ses som ofint) men då fick ju alla ge vad de kunde, generellt var alla väldigt generösa, och snittet per present var ändå över vad vi hade kunnat tänka oss ta som kuvert.


  Skillnader i bröllopsupplägg var att vi inte betalade för boende eller brunch nästa dag - det hade dock varit supermysigt om vi fått ihop en brunch dagen efter ^^ Så det tycker jag in borde göra om ni har möjlighet. Vi hade dock öppen bar hela kvällen.


  Jag skulle inte tycka det var på något sätt dåligt av er att ha kuvert men tror jag skulle säga att det beror på två saker, kommer ALLA bo i ert boende eller åker vissa hem? Och vill ni i så fall ta samma kostnad av alla ändå?


  Jag skulle tänka att kostnaden måste vara låg nog att den som inte har råd med en dyrare inte ska känna sig pressad. Typ, 200kr. Det tror jag var den minsta summan vi fick i present, men då bodde ändå hon på boendet vi bokat (billigt vandrarhem vi abonnerat åt gästerna) så hon gav oss typ 200 till för boende. Så 400 kanske för de som ska bo också? Jag vet inte. Hoppas ni kommer på nått bra.

Svar på tråden Kuvertavgift övernattning ingår
Logga in
Bli medlem