• Vi som gifter oss år 2020

  Ons 27 jun 2018 15:17 Läst 188819 gånger Totalt 46 svar
  Ons 27 jun 2018 15:17 +1

  Hej! Tänkte starta en tråd för alla oss som gifter oss 2020. Just nu är det långt kvar, men tiden går ju fort!

  Här kan vi peppa, stötta, inspirera, få råd, ge råd, diskutera och allt annat man kan göra som rör våra bröllop!

  Än är det ju långt kvar, så det kommer nog ramla in folk under de här två åren som är kvar, men kom med, det blir kul!

  Kan vara skönt att prata med folk som är i samma situation som en själv när det kommer till planering och annat!

 • Tor 23 aug 2018 15:44 #2

  Precis vad jag satt och letade efter!
  Efter många års velande och planerande har vi äntligen bestämt oss för att det är vår tur nu. Så nu har vi bestämt datum och planerat för att spara ihop vår tänkta budget. Så vore jätteroligt att följas åt och få tips och inspiration ifrån varandra.Kyss

 • louise­20
  Visa endast
  Tor 23 aug 2018 20:48 #3

  Hej! Vad roligt med några fler som också är ute i god tid! Vi har också bestämt datum  2020. Långt kvar men härligt att vara i gång. Nu höst ska jag också bocka av det ärofyllda uppdraget som brudtärna och toastmaster, perfekt uppvärmning.
  Det jag kommit fram till hittills att bara det där med att styra möhippa och bröllopsfest kräver MYCKET planering och tid. Så att vara ute i GOD tid är bara positivt Skrattande

 • Fre 24 aug 2018 10:18 #4

  Här är ytterligare en 2020-brud! Ibland värker det i mig att jag inte ska gifta mig snart, men det går snabbt över när jag tänker på hur mycket jag ska hinna med ;)

  Lokalen är redan avprickad, den bokades i februari typ. Tärnorna bjöd i princip in sig själva direkt dom hörde att vi bestämt datum. Toastmaster är utsedd och tillfrågad, även det i typ januari-februari.

  Vi har kontaktat en jättefin fotograf, som inte riktigt ville boka in oss redan nu men som gärna åtar sig uppdraget om ett år ungefär. Det kan jag köpa, vi vill väldigt gärna ha just henne. Kyrkan är kontaktad och vi ska göra en bokning i mars nästa år hade vi tänkt.

  Så stenen är definitivt i rullning här, haha...

 • Lör 25 aug 2018 14:14 #5

  Oj är det bara vi som inte har börjat boka någonting än? ????

  Vi har dock bestämt lokal men eftersom dom ska ställa ut på bröllopsfeber mässan tänkte jag att man kanske kan få en bättre deal om man pratar med dom där. Känns dock som en jäkla evighet tills den ens är. Vill bara gräva ner mig i all planering ????????????

 • louise­20
  Visa endast
  Mån 27 aug 2018 09:13 #6

  Vi har bestämt att gifta oss i Maj. Vi har faktiskt bokat festlokalen nu(förra veckan) efter vi varit och kollat och träffat dem som driver gården. Vi har bokat en tid för vigsel i kyrka (tidigt våras) och också preliminär bokat fotograf(tidigt i våras). Fotografen sa att jag var den som haft mest framförhållning någonsin hehe.. men runt årskiftet ska vi höras med fotografen igen för att göra den riktiga bokningen och depositions betalningen. Vi ska också bekräfta datumet och tid till kyrkan vi valt efter årskiftet igen.

  Men datumet är en så länge hemligt för vänner och familj. Vi har tänkt att vänta med att berätta tills nästa sommar, och även vänta då med att prata med blivande tärnor, bestmans och toastmasters. Men vi har ju redan planer på vilka det rör sig om. Men än så länge är bröllopet hemligt för alla andra förutom mig och fästmannen då ;)

 • Lör 1 sep 2018 20:53 #7

  Hej,

  Skulle någon vara intresserad av att gifta sig i Italien så är ni välkomna att höra av er. Jag är bröllopskoordinator och har organiserat många bröllop här.

  Skriv till: info@italienskabrollop.se eller ring mig: +39 3294742029

  Varma hälsningar
  Annika
  italienskabrollop.se/
  www.swedit.eu
  www.amareitalia.se

 • Ons 12 sep 2018 16:47 #8

  Hej.

  Vi tänkte också gifta oss 2020 står och velar mellan att ha det i Maj och början av september.

  Vi vill gifta oss i Skåne och ha en borglig vigsel utomhus. Vi letar därför efter en fin plats och lokal att kunna fira vårt bröllop i. Någon som har tips på lokal i Skåne har letat runt en del. Vi vill ha hand om maten själva samt dryck. :)

 • Tis 23 okt 2018 11:52 #9

  Här är en till som, mest troligt, kommer gifts sig 2020. Maj för att vara mer exakt. Vi har vår årsdag i maj så tycker det passar väldigt bra. Varför det blir just 2020 är för att jag sa (skämtsamt till en början) till sambon att jag vill vara gift och bytt namn innan april 2021 då jag måste förnya alla körkort. Är yrkeschaufför så det kostar en hel del att byta ut dem. Vill inte behöva göra det flera gången på kort tid. Han tyckte 2020 var en bra idé så på den vägen var det. Vi hat börjat prata om vart vi kan tänka oss att gifta oss och jag ska börja kika på klänningar i eftermiddag. Kommer bli kul!

 • Mån 29 okt 2018 12:07 #10

  Här är en till som ska gifta sig 2020 ????

  Det lutar åt maj!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll