• louise­20
    Äldre 23 Aug 20:48
    193752 visningar
    46 svar
    46
    193752

    Vi som gifter oss år 2020

    Hej! Vad roligt med några fler som också är ute i god tid! Vi har också bestämt datum  2020. Långt kvar men härligt att vara i gång. Nu höst ska jag också bocka av det ärofyllda uppdraget som brudtärna och toastmaster, perfekt uppvärmning.
    Det jag kommit fram till hittills att bara det där med att styra möhippa och bröllopsfest kräver MYCKET planering och tid. Så att vara ute i GOD tid är bara positivt Skrattande

  • louise­20
    Äldre 27 Aug 09:13
    #6

    Vi har bestämt att gifta oss i Maj. Vi har faktiskt bokat festlokalen nu(förra veckan) efter vi varit och kollat och träffat dem som driver gården. Vi har bokat en tid för vigsel i kyrka (tidigt våras) och också preliminär bokat fotograf(tidigt i våras). Fotografen sa att jag var den som haft mest framförhållning någonsin hehe.. men runt årskiftet ska vi höras med fotografen igen för att göra den riktiga bokningen och depositions betalningen. Vi ska också bekräfta datumet och tid till kyrkan vi valt efter årskiftet igen.

    Men datumet är en så länge hemligt för vänner och familj. Vi har tänkt att vänta med att berätta tills nästa sommar, och även vänta då med att prata med blivande tärnor, bestmans och toastmasters. Men vi har ju redan planer på vilka det rör sig om. Men än så länge är bröllopet hemligt för alla andra förutom mig och fästmannen då ;)

Svar på tråden Vi som gifter oss år 2020