• Äldre 21 mar 23:09
  32486 visningar
  2 svar
  2
  32486

  Förrätt/mingel till buffé?!

  Hej!

  Behöver era roliga idéer!!

  Vi ska gifta oss i sommar och planerar ett väldigt avslappnat bröllop ute på en lägergård på landet. Förhoppningsvis är det soligt och vi kan ha festen utomhus.

  Vi har catering som kommer och grillar helstekt lamm åt oss på plats. Det kommer serveras som buffé. Det vi är osäkra på är hur vi ska göra med förrätt/mingel. Så vad tycker ni. Kan man ha förrätt när man har buffe? Eller är det bättre att ha förrätten under minglet? Och kanske framförallt: vad passar bra som förrätt/mingel på temat bbq?

  Hit me with your best tips!!!

  MVH

  Elin

 • Svar på tråden Förrätt/mingel till buffé?!
 • Äldre 5 apr 23:53
  #1

  Hej!

  Vi har ett liknande upplägg och har också funderat över hur vi ska göra med förrätt. Just nu är planen att vi kommer ha något som står vid varje plats när man sätter sig ner. Sen kommer vi ha buffé från det egna bordet, så ingen kommer behöva gå iväg, och det som grillas kommer serveras vid borden. För att slippa trängsel. Efterrätten kommer dock vara självservering pga kaffe och dryck.

  Jag tycker att en säsongsbaserad vegetarisk förrätt känns modernt och fräscht, basen är ju olika beroende på när ni gifter er? Men typ vårbröllop: primörer, sommar; sommargrönsaker, sensommar; vaxbönor.

  Vänligen,

  N

 • MrsIgg­bom
  Äldre 6 apr 15:31
  #2

  Vi kommer också att ha buffé, så problem med förrätt hade jag också.
  Sen kom vi på idén med att servera bubbel och snittar ute innan vi sätter oss till bords :) Då har man mättat magen lite lagom och slipper vara superhungrig när det är dags för middag.
  Det blir fyra olika snittar (tunnbröd med fyllning). Och lite ölkorv o oliver mm...

Svar på tråden Förrätt/mingel till buffé?!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.