• Anonym (blueb­alloon­)
    Äldre 30 Jun 20:48
    129648 visningar
    113 svar
    113
    129648

    Brudar 2018 - här följs vi åt

    Med 23 månader kvar till dagen D (2 juni 2018) tycker jag att det är dags att dra igång en tråd. Jag gillar att vara ute i god tid, är lite av ett kontrollfreak och älskar planering :D

    Vi har bestämt borgerlig vigselplats och plats för middagen, dock väntar vi med att boka tills efter årsskiftet när det är lite närmare i tiden (vill inte framstå som jätttekonstig). Någon annan som börjat planera sitt bröllop 2018? :)

  • Svar på tråden Brudar 2018 - här följs vi åt
  • Äldre 21 Jul 21:24
    #51

    Hej alla!

    Dålig på att vara med och diskutera men ganska flitig på att läsa vad ni andra skriver ????

    Jag undrar om någon vet var/om man kan köpa träplattor som man kan ha i mitten på runda bord där man kan ställa själva bordsdekorationen, typ blomma, ljus, meny mm

  • Äldre 12 Oct 12:09
    #52

    Jag och sambon kommer gifta oss i maj, han bestämde datumet i augusti då jag trodde vi skulle vänta tills 2019. Självklart blev man glad över att han inte drog ut på tiden, men nio månader att planera och boka allt är lite stressigt, med att spara pengar och så vidare. Men det har faktiskt gått förvånansvärt bra, vi kör på budget bröllop på 25000 och ser ut att hålla den, förutsatt att gubben släpper idéen om att hyra in grillkungen.

    Jag rekommenderar att boka lokal tidigt då det nog varit svåraste utmaningen i detta.

    Men såhär blir våran dag,

    Borgerlig vigsel med närmsta familjen och två Best man, jag ville ha min bästa vän som mitt vittne så. Därefter kommer familjen äta lunch med oss, svärfars present.

    Fotografering vid ån, min best man är bröllopsfotograf så man fick honom att ställa upp billigt.

    Därefter träffar man alla i lokalen vi hyrt, äldre gårdsbyggnad. Här blir det upp emot 60 gäster, middag och party.

    Allt kommer gå i kungsblått, vitt och glas.

    Jag kommer ha en vit klänning i Chiffon, beställd från Kina, 300 kr men ur vacker.

  • Äldre 12 Oct 17:32
    #53

    Hej alla, vi gifter oss på pingst 19/5 och planerat en hel del redan. Restaurang bokad, vigsel sker på restaurangens egna brygga( om vädret tillåter????), maten bestämd, trubadur bokad och jag har tillochmed hittat en klänning.

    Har börjat titta på inbjudningskort, en hel djungel

  • Äldre 14 Oct 12:15
    #54

    Hej alla! Blev det nån hemlig fb-grupp man kan få gå med i?

    Har ni som gifter er borgligt bokat vigselförrättare än? Vi mailade med en för nån månad sen, som inte ville boka upp sig så långt i förväg. Nu är det 7,5 månader till dagen D, 2/6... När börjar man i så fall höra av sig till vigselförrättare?

  • Äldre 15 Oct 15:53
    #55

    Åh vad roligt med en tråd med de som ska gifta sig samtidigt som oss. Är de fler som har vigsel utomlands? Vi ska ha överraskningsbröllop och är så spidad. Så svårt att hålla det hemligt

  • Äldre 15 Oct 17:29
    #56
    Lillekonvalj skrev 2017-10-14 12:15:44 följande:

    Hej alla! Blev det nån hemlig fb-grupp man kan få gå med i?

    Har ni som gifter er borgligt bokat vigselförrättare än? Vi mailade med en för nån månad sen, som inte ville boka upp sig så långt i förväg. Nu är det 7,5 månader till dagen D, 2/6... När börjar man i så fall höra av sig till vigselförrättare?


    Vi kör på borgerligt, 4 maj och vi bokade vigselförrättare förra veckan. Lika bra att ha allt som ska bokas klart så man inte behöver leta nytt datum etc.
  • Äldre 30 Oct 21:43
    #57

    Hej Härliga tjejer (och killar, finns det några här? Glad
    Tänkte också tipsa om härlig inspirationskonto på iinsta/FB för oss som skall gifta oss inom snar framtid! Tipsa gärna om andra konton också som ni tycker är bra Kyss

    www.facebook.com/marryus.se/


    www.instagram.com/marryus.se/

  • Äldre 17 Nov 15:03
    #58

    Hej!
    Vad tidigt ni börjat! Jag började fundera på bröllopet i våras, och har de senaste veckorna börjat ordentligt, bokat kyrka catering och festlokal. Längre har jag inte kommit än. 
    Har börjat kolla runt här en del men ser att det inte är så jättehög aktivitet tyvärr. Det hade varit kul om det var mer så att man lättare kunde fråga och svara och smådrömma tillsammans med andra brudar lite lättare. (ja, facebook finns såklart, men formatet med trådar indelade i kategorier gör det lite lättare att hitta det man söker efter).

    Hoppas att vi kan följas åt här! Skrattande

  • Äldre 17 Nov 16:22
    #59

    Hej!

    Jag och min sambo förlovade oss redan i oktober 2008, dock hade bara jag jobb då, han var arbetssökande, och vi sa vi väntar med bröllop tills vi har en trygg inkomst, och ja... efter år av studier och korta anställningar om vartannat så har vi äntligen landat på en trygg plats där vi båda har jobb.
    Så nu 10 år senare är det kanske dags att gifta sig XD

    Jag har gått och smågrunnat sen i somras på detaljer kring bröllopet, men det är inte förrän denna veckan när jag gjorde världens klipp och hittade en vacker Mori Lee-klänning på rea (50%!) som det börjar kännas som att det är på G.

    Vi bestämde vår förlovningsdag till samma datum vi blev ihop, 4/10, och vi ville helst ha bröllopsdagen samma datum också, men då det infaller på en torsdag 2018 så får det väl kanske bli 6/10 då.

    Finns det några fler nördiga brudar här inne får ni gärna bolla idéer med mig om hur man kan få in lite såna element till bröllopet. ^^

  • Äldre 30 Dec 13:26
    #60
    +2

    Hej alla blivande brudar! ?

    Ursäkta att vi kommer och flikar in här,

    Vi är ett par som precis har startat upp ett litet filmproduktionsbolag, men har båda hållt på med filmande ganska länge, ni kan läsa lite mer på www.tellings.se ????

    Vi vill främst gör bröllopsfilmer och för att kickstarta det lite grann tänkte vi köra halva priset till de första 4-5 bokningarna, enda kravet är att bröllopet är under 2018!

    (Dock kan vi bara ta ett bröllop per månad så det är först till kvarn som gäller!)

    Hör av er om det är något ni skulle vara sugna på, antingen här eller till mail@tellings.se ??

Svar på tråden Brudar 2018 - här följs vi åt