Inlägg från: Lillekonvalj |Visa alla inlägg
  • Lillekonvalj

    Brudar 2018 - här följs vi åt

    Jag hakar gärna på här :) Jag friade till min sambo för några veckor sedan, har varit förlovade sedan 2011. Det kommer bli borglig vigsel utomhus vid en bygdegård där festen kommer hållas. Vi (läs: jag) har en liten fantasi om att vi "gör entré" på varsin häst eller med häst och vagn. Ett stenkast ifrån bygdegården ligger nämligen en ridskola :)

    Inget är än så länge bokat (men vi har troligen bestämt datum; 2/6), hoppas på att bygdegården ser fin ut inuti också, ska förhoppningsvis få till en visning snart.

    Har ni kunnat avstå från att berätta den stora nyheten för nån? Min bästa vän vet nu om det, mina föräldrar vet om att jag tänkt fria, men inte att jag gjort det än. Har ni berättat för föräldrar? Det är ju svårt att hålla sig känner jag, men samtidigt vill jag att även närmsta familjen ska få hem en fin inbjudan i brevlådan. Och lite väl tidigt att skicka redan...

  • Lillekonvalj

    Hej alla! Blev det nån hemlig fb-grupp man kan få gå med i?

    Har ni som gifter er borgligt bokat vigselförrättare än? Vi mailade med en för nån månad sen, som inte ville boka upp sig så långt i förväg. Nu är det 7,5 månader till dagen D, 2/6... När börjar man i så fall höra av sig till vigselförrättare?

  • Lillekonvalj
    Brud2018 skrev 2017-07-21 21:24:45 följande:

    Hej alla!

    Dålig på att vara med och diskutera men ganska flitig på att läsa vad ni andra skriver ????

    Jag undrar om någon vet var/om man kan köpa träplattor som man kan ha i mitten på runda bord där man kan ställa själva bordsdekorationen, typ blomma, ljus, meny mm


    Jag letar också efter sådana! Man har ju inte riktigt tillgång till motorsåg och stockar själv... ;)
  • Lillekonvalj

    Någon som vill köpa en ny vit bh som går att ta av axelbanden på? Stl 80, köpt på uppercut.se. Perfekt till axelbandslös klänning då den ger bra stöd utan axelband. Jag köper den i tron om att behöva den till min brudklänning, men denna visade sig ha inbyggd bh. Har klippt bort lapparna men alltså inte använt bh:n. Kan skickas el hämtas i Järna.

  • Lillekonvalj
    Jolo skrev 2018-03-01 18:23:57 följande:

    Hej på er,

    Har en liten fråga. Hur beräknar ni åtgång av dricka?

    Och vad köper ni för alkoholfritt alternativ.

    Vi kanske kan hjälpas åt att bolla tankar?


    Jag undrar också, svårt det där. Hellre för mkt än för lite liksom. Vi kommer köra på bra bag-in-box-vin och hälla upp i karaffer. Till baren öl, cider, vin, avec, men som sagt svårt med mängder. Får höfta lite.
  • Lillekonvalj
    Lillekonvalj skrev 2018-03-01 19:29:52 följande:

    Någon som vill köpa en ny vit bh som går att ta av axelbanden på? Stl 80, köpt på uppercut.se. Perfekt till axelbandslös klänning då den ger bra stöd utan axelband. Jag köper den i tron om att behöva den till min brudklänning, men denna visade sig ha inbyggd bh. Har klippt bort lapparna men alltså inte använt bh:n. Kan skickas el hämtas i Järna.


    Strl 80 B ska det stå. 100 kr.
  • Lillekonvalj
    Jossica skrev 2018-03-31 17:35:55 följande:

    Igår hämtade jag ut min vigselring och vi var även ute och tittade på stället där vi ska gifta oss. De har byggt till en hel del sedan vi var där sist, och lite till ska det bli innan det är dags. Planerade lite hur vi ska lägga upp vigseln, det är i skärgårdsmiljö så om vädret tillåter funderar vi på att komma in med båt :) det börjar närma sig nu, drygt en månad kvar!

    Vad händer hos er andra? :)


    Kul! Blev du nöjd med ringen? Jag har också hämtat ut min, och provat och tittat ett antal ggr ;) Det mesta andra är klart! Klänning upplagd (var för lång först tyvärr ), hotellrum betalt, bordsplacering typ klar. Det finns bara ett orosmoment, våra tilltänkta "medhjälpare " under kvällen med disk, dryckservering, lägga upp buffé och köra gäster till vandrarhemmet på natten. Denna kvinna (känner henne inte) svarar inte mina meddelanden på fb, el är väldigt seg på att svara iaf. Det kan gå över en vecka och jag behöver fråga igen innan hon svarar. Så jag vet inte...
  • Lillekonvalj
    Jossica skrev 2018-04-04 12:15:23 följande:

    Jag är nöjd :) men tycker den känns aningen stor ???? fast blir väl säkert lite svullen när värmen kommer så då blir den nog bra haha.

    Jobbigt med någon som inte svarar! Skulle ni kunna byta till någon annan så ni kan känna er mer säkra i att/hur saker blir gjorda?


    Jag nu äntligen svarade hon, men man verkar få påminna om att man skrivit meddelande.

    Min ring känns också lite stor, men som sagt, det kommer ju en sommar sen som förhoppningsvis blir varm, så då sitter den nog som ett smäck.
Svar på tråden Brudar 2018 - här följs vi åt