• Flisanpisan

    Hjälp mej med klänningen..

    Hejsan!!

    Finns här nån vänlig själ som vill lyssna lite på mej.. ? Jag och min fästman ska gifta oss om 2 månader.. jag vart o köpte en jättevacker klänning i spets och med axelband sen täcker spetsen ända upp till halsen.. vårt tema är american vintage.. så den är rätt så konservativ. MEN så igår så provade jag mina bröllopsskor och tittar ner på dom och inser att jag har fan köpt ett par tantskor. . Köpta på deishmann.. superfina att titta på inte så fina på mej. . Så in på zalando hittade 3 par som jag beställde hem (ska skicka tillbaka de jag inte ska ha)

    Men åter till klänningen. . Jag provade den häromveckan o det är någoted den som stör mej. . O så provade jag den idag ihop med slöjan en kortare går halvvägs ner på ryggen o helt ärligt jag tyckte jag såg ut som en nunna... känner mej grymt osexigt oxå då jag fick barn för 4.5 månader sedan... har gått ner till nästan va jag vägde innan men mina boobisar är gigantiska o tycler klänningen ser dum ut pga de oxå. .. snälla hjälp mej.. min sambo säger att jag är jättevacker i klänningen.. men det gör mej så ledsen för vill känna mej vacker på mitt bröllop inte som en tant eller nunna...

    Vad ska jag göra?:(

  • Svar på tråden Hjälp mej med klänningen..
  • Flisanpisan

    Tack För svaren!

    Jag ska ha en jättefin tiara i håret o sen en typ av 50talsfrisyr.. har oxå funderat på om jag ska ha en längre slöja.. ska prata med butiken. Ska dit den 4e juli o mäta o sy in klänningen så den passar perfekt:)

    Nu när ni säger det med slöjan den är så himla vacker men känns verkligen nunnigt:(

    Ska prata med dom o se om jag kan få byta till en annan isf. . ?:)

  • Flisanpisan

    Nä blir ingen provuppsättning.. har bara pratat med hemme om hur jag vill ha det. den frisyren va jättesnygg! Som du skickade.

Svar på tråden Hjälp mej med klänningen..