• Äldre 31 May 08:38
    10185 visningar
    18 svar
    18
    10185

    Tråkigt att allt så dyrt för det är ett bröllop

    fler som tycker att det är tråkigt att allt kostar så mycket mera för att man bara nämner bröllop???
    Inte konstigt att man inte kan ha sitt dröm bröllop....

  • Svar på tråden Tråkigt att allt så dyrt för det är ett bröllop
  • Äldre 2 Jun 08:04
    #6

    Ni har så rätt så men de små sakerna drar iväg också.. och man vill ändå ha ett hyfsat bröllop annars kan man likaväl åka utomlands och gifta sig och skippa festen m.m
    Och det vill jag inte heller. Vill ha en dag som vi aldrig glömmer och gästerna. .
    Men det blir nog bra.. Fotograf känns viktigt för mig så det kommer det att bli. Vi skippar också transport..vi tar vår egen bil..
    Det som kostar är väll allt omkring...men det blir nog bra till slut:)

  • Äldre 3 Jun 07:15
    #12
    Msson skrev 2016-06-02 17:27:39 följande:

    Jo jag förstår att man går utbildning och betalar skatt m.m.... men om en vanlig fotografering kostar kanske hälften.. vad är skillnaden.. är man utbildad så kan man det här... 
    Lika är det med buketter.. bara för att man sätter brud före så lägger man på ett par hundra ibland tusen kronor.. hutlöst!!
    Jag har själv ett företag och involveras i bröllopsbranchen då o då.. men priset är detsamma även om det är bröllop student eller vanlig fest man har..


    Jag kan tycka lite som dig att bara för att det är bröllop så lägger dom på så mycket. Sant att allt skall hålla i en dag men det skall det ju också om man skall på en vanlig fest. Borde inte vara så mycket extra bara för att det är bröllop. Man har ju så mycket kostnader och det är inte så konstigt då att folk inte har råd att gifta sig. Samtidigt så vill man ju att dagen skall vara speciell, förhoppningsvis så gör man det bara en gång..
Svar på tråden Tråkigt att allt så dyrt för det är ett bröllop