Inlägg från: Virvlande |Visa alla inlägg
  • Virvlande

    Egen buffé - tipstråd

    Vi har tänkt att med hjälp av snälla mödrar laga all mat till bröllopet själva.
    Vi kommer ha max 60 gäster och vill ha det så enkelt, men fint, som vi bara kan.

    Jag undrar om det är någon mer som tänker göra egen mat och vad ni i så fall tänker kring det?

    Vi tänker buffé och har kommit fram till följande rätter:
    Ugnsstekt, marinerad fläskfilé/ytterfilé.
    Ugnsstekt, marinerad kyckling.
    Cole slaw med egengjord majonnäs.
    Färskpotatissallad, ev. två sorter.
    Grönsallad och grönsaker (ej blandad sallad, då det finns många allergier).
    "Smördegspizza" med olika sorters lök.
    Min mammas långpannebröd! DrömmerHjärta
    Frukt (ananas osv).
    Någon linsröra
    Tabulleh.
    olika yoghurtsåser.

  • Svar på tråden Egen buffé - tipstråd
  • Virvlande
    Anonym (Loppan) skrev 2016-02-16 23:54:11 följande:

    Som fiskälskare skulle jag gärna se varmrökt lax på bordet.

    Kanske någon kall grönsakssoppa?


    Det är många som vill ha varmrökt lax, vi har däremot jättesvårt för det! :P men någon fisk kanske inte skulle skada. Och rent praktiskt när jag tänker soppa tänker jag mer disk och eventuellt slabb. :P

    Men kanske det kan serveras i muggar? :)
  • Virvlande

    Just det! Något med sojaprotein borde man kanske ha. Alltid bra med alternativ. :) äter själv vegetariskt några månader om året.

Svar på tråden Egen buffé - tipstråd