• aleakim

    Fler tjejer som ska fria skottdagen 2016?

    Marinellan:

    Shit vad krångligt det lät, men du löser det nog galant skall du se!

    Skönt att ha någon att bolla lite med. Jag har berättat för lite fler än jag tänkte så har några stycken som jag kan sprida min nervositet med. Är nog mest för jag inte kan hålla tyst så istället för att berätta för Jon så berättar jag för alla andra :P

  • aleakim

    Visst är det svårt att låta bli att berätta för allt och alla, man får bara tänka efter så inte "fel" person vet så det avslöjas Tungan ute

    Snusse:

    Åh vad fin ring!!!

  • aleakim
    Marinellan skrev 2016-02-21 20:44:59 följande:

    Min mamma vet, och tre kompisar. Hade egentligen inte tänkt säga det till den tredje men jag har också så sjukt svårt att hålla tätt. 
    Just det. Tjejerna i scrapbookbutiken vet också, hahaha.


    Haha ja, det finns ju några i butiker runt om som vet, det an jag nog hålla med om Glad

    Idag är det bara en vecka kvar! Nervositeten ökar!

    Är faktiskt lite fascinerad över hur lite Jon fattar att jag skall fria. Att jag lyckats så bra med att printa in i huvudet på honom att jag vill att mannen friar, om jag så skall vänta 10 år Tungan ute Hela helgen har jag snackat bröllop och gjorde till och med dessa servettringarna under gårdagen för att se om det gick och poängterade att jag lätt kan göra mitt drömbröllop för 35000 kr utan problem. Glad Det är kostnaden för bröllopet som gör att han inte vill fria just nu för han vill kunna ge mig mitt drömbröllop som en gång i tiden var ett prinsessbröllop.
  • aleakim
    snusse skrev 2016-02-22 16:29:18 följande:

    Fina servettringar! Kyss Ja, idag är det bara en vecka kvar. Jag vill dock att tiden ska gå fortare..... Vill sätta på mig ringen nu nu nu! :) 


    Haha jag vet... Våra ringar ligger i en ask i min nagelvårdslåda (Som han aldrig skulle öppna om jag så ens frågade honom) som står ca 2,5 m från soffan i vardagsrummet. Tänker på dem hela tiden och vill bara plocka fram och dra på den direkt. 

    Drömde om min ring i natt och vill så gärna att hela den drömmen blir sann så berättar inte mer. Brukar inte tro på drömmar, men drömde även i samma dröm att bussen körde fel på väg till skolan och när jag åkte dit i morse så körde den fel på exakt samma sätt!!
  • aleakim

    Okej tjejer, nu har jag en klurig en!

    Jag som lyckats så bra med att gömma detta för Jon och är såå nöjd med detta fick precis reda på att han skall ha utbildning i 9 h på måndag och att han skall försöka slippa det genom att åka till Karlskrona och jobba. Problemet i det hela är att när han jobbar i karlskrona jobbar han till typ 10-11 på kvällen och är HELT slut när han kommer hem (Åkte med en gång och det kändes som jag satt hemma för han jobbade länge och däckade inom 2 min).

    Jag skall försöka få tag på hans kollega som ofta följer med, men vet inte hur stort inflytande han har på om de kan skjuta på det en dag... Vad gör jag om han inte lyckas???

  • aleakim
    Marinellan skrev 2016-02-22 17:21:18 följande:

    Men ni har också köpt tillfälliga ringar för inte så mycket pengar eller?

    De jag har köpt kostade typ 300 spänn tillsammans och är av stål, haha. De hänger på ett band i scrapbooken, så vet inte ens om han kommer fatta att det är meningen att vi ska ta loss dem och ha dem på oss ett tag, eller att han bara kommer tro att de är en pysselgrej. Men sen får de åka tillbaka in i den.

    Men de är helt neutrala och ser ut som släta vitguldsringar.


    Haha sånt är alltid spännande, att se om de märker såna detaljer som är rätt viktiga Glad Tog min sambo tre veckor innan han såg att jag inte bara klippt mig utan även färgat hårt i en ganska tydlig mörkare nyas Tungan ute
  • aleakim
    Marinellan skrev 2016-02-22 21:17:38 följande:
    Wah! Läskigt! Ja du måste berätta allt för kollegan och be hen fixa detta. Det här funkar ju inte!
    Jag fick tag på hans ena kollega, som också är en bra vän till oss båda, han hade numret till hans andra kollega som faktiskt kan påverka hans schema och han skulle fixa så han var i Malmö på måndag om han så skulle behöva snacka med chefen Tungan ute 

    Så nu vet alla utom hans familj och min ena sida av släkten. Kan garantera att min pappas sambo har berättat för hela den sidan av släkten fast hon inte skulle Tungan ute

    Är det någon mer än jag som känner att man börjar förstå när brudar får kalla fötter dagen innan bröllopet. Inte att man vill springa därifrån, men pirret och nervositeten för att något stort skall ske och man skall få dela det med den man älskar mest???
  • aleakim

    Snusse:

    Oj vad hemskt med ringarna, men sån tur det löste sig! Jag hade fått hel panik och varit fly förbannad på han som sålt ringarna. Kan du inte yrka med hjälp av konsumentlagen. Måste ju finnas något där som säger att du kan lämna tillbaka dem och få fullt pris tillbaka. 

    Vad fint att kunna använda din farmors ringar. Det blev ju ännu bättre än vad du kunnat tro av en sån hemsk händelse Skrattande

  • aleakim

    Jag har också drömt att jag har friat och han sa nej. Det satte riktiga tankar i huvudet på mig och jag blev 1000 gånger mer nervös. Började på riktigt fundera över om jag verkligen skall göra det och fick en obehagskänsla över att jag inte kunnat hålla käften och berättat för alla. Tänk vad pinsamt om han nu faktiskt säger nej och man måste tala om det för alla! sånt kan få mig att bli riktigt sur på mig själv. 

    Men sen nästa sekund så tänker jag att jag älskar ändå honom och jag vill ju vara med just denna man resten av mitt liv och ingen annan. Det finns ju en anledning till att jag verkligen vill detta och jag tror/hoppas att det inte bara är jag som känner så. 

    BTW så har jag helt fått honom off track. Han tror att jag skall ha en nyttodag med plugg på förmiddagen, tandläkare på eftermiddagen och sen skall vi tillsammans gå och lämna blod på kvällen :p Även om han säger nej så är jag i alla fall stolt att jag lyckats lura honom rejält :P

  • aleakim

    Det är alltid lika kul att kolla in här och veta att det finns minst två andra tjejer i Sverige som är lika nervösa som jag och som har samma tankar. Man är inte helt knäpp som gör detta alltså Skrattande 

    Ringarna är super duper fina Snusse! och vilken tur du fick tillbaka pengarna. Ett sånt jäkla sätt att göra på det sättet. Det där med ringstorleken är nog det jag är mest nervös över konstigt nogTungan ute

    Marinellan jag har det likadant på kvällen. Brukar alltid somna inom 5 min, men sista veckorna har jag tagit minst två, tre timmar på mig att somna. Jon har påpekat detta och undrat om det är något med skolan och så så jag har bara hängt på där och typ sagt att det är mycket med den nya kursen Tungan ute 

    Undra om han litar på mig efter detta. Så himla mycket jag har sagt för att få honom på helt andra spår Tungan ute

  • aleakim

    Är ni redo tjejer! Imorgon gäller det! Lova att ni uppdaterar hur det gått på tisdag. 

    Jag är så sjukt nervös och kan typ inte sitta still Tungan ute

  • aleakim

    Han sa JAAAA!! 

    Det blev inte alls som jag tänkt mig, men helt perfekt ändå! Jag skulle göra pasta, men det sket sig och när jag handlade på morgonen glömde jag att köpa det vi skulle ha till pastan och sen blev han sen hem för han skulle fixa på jobbet. Men när han kom hem så blev det så perfekt. Jag hade väntat och tänk ljus i hela lägenheten och så kom han in och mina tårar började rinna direkt. Han hade tydligen misstänkt detta i flera veckor, men varit snäll och inte sagt något för att inte förstöra för mig. Så kom han in och jag börjar rambla och gråta om vartannat och sen tar jag fram ringarna för jag inte fick fram fler ord och innan hans ens öppnat asken säger han ja, klart jag vill gifta mig med dig. Då tar han min ring och går ner på knä och frågar om jag vill gifta mig med honom. 

    Åh är helt salig fortfarande! Går på rosa små moln :) 

    Han tyckte jätte bra om ringen och den passade perfekt :D Att den var i rostfritt stål var perfekt så den tål hand jobb :)


    Vi är inte så mycket för foton i vår familj annars hade ni fått ett :)

    Tack för ni varit med på vägen och stöttat och funnits för att ventilera nervositeten!

    Vi skall bestämma datum i sommar så då får vi se om vi ses i något annat planerarforum!

  • aleakim

    Det låter som vi alla fick en perfekt förlovning trots lite hickupps :P Vi fick alla vår dröm man i vilket fall som helt. Ja som Snusse sa, nu blir det bröllop :)

    Grattis igen till er alla. Fast vi inte bestämt något datum riktigt än så har redan planeringen startat :)

Svar på tråden Fler tjejer som ska fria skottdagen 2016?