• Jenung

    Vill fria till min Sambo?!

    Jag friade till min andra hälft lördag den 28 december 2013. Självklart kan du fria när som helst! Jag hade först tänkt fria till min hockeytokiga sambo under en hockeymatch i tv men han vill ogärna stå i centrum och är lite blyg av sig så jag valde att ha ett mer stillsamt men otroligt vackert frieri hemma med bara oss två istället. 
       Jag gjorde ett bildspel på datorn från vår tid tillsammans med en av hans favoritlåtar i bakgrunden, som han vaknade till. Bildspelet slutade med att han skulle följa spår genom lägenheten. Jag hade tänt över 100 ljus i lägenheten och spåren ledde självklart fram till mig. :) 
    Jag hade ingen ring, eftersom jag ville att han skulle få välja själv vad för ring han ville ha, men däremot stod jag på knä med en bukett röda rosor i famnen och frågade mitt livs kärlek om han ville gifta sig med mig. Efter svaret, "Ja", några tårar och kyssar åt vi champagnefrukost, som jag hade förberett, i sängen och på kvällen hade vi middag med våra familjer då vi berättade om vår förlovning.

    Hoppas jag kunde inspirera och stort Lycka till!

Svar på tråden Vill fria till min Sambo?!