• Chrida

    Hur gör man?

    Hej på er!

    Här blir det bröllop i juni nästa år. ???? Kyrkan o festlokalen är bokad. Men vad gör man nu? Hur går man till väga när man planerar ett bröllop? Jag känner mig så splittrad. Jag tänker på klänningen, frisyren, skorna, sminket o allt det där. Jag tänker på vad menyn ska innehålla och hur ska festlokalen se ut? Vi vill ha ett mer bond- lantligt bröllop. Det känns som att jag bara sitter o googlar fram en massa bilder och sen inte gör något.

    Hur gjorde ni? När skickade ni ut inbjudningarna? Save-the-date kort? Sen då?

  • Svar på tråden Hur gör man?
  • Chrida

    Hej på er!

    Här blir det bröllop i juni nästa år. Kyrkan o festlokalen är bokad. Men vad gör man nu? Hur går man till väga när man planerar ett bröllop? Jag känner mig så splittrad. Jag tänker på klänningen, frisyren, skorna, sminket o allt det där. Jag tänker på vad menyn ska innehålla och hur ska festlokalen se ut? Vi vill ha ett mer bond- lantligt bröllop. Det känns som att jag bara sitter o googlar fram en massa bilder och sen inte gör något.

    Hur gjorde ni? När skickade ni ut inbjudningarna? Save-the-date kort? Sen då?

  • Chrida
    Emelie88 skrev 2015-10-30 13:21:36 följande:

    Hej hej!

    Vi gifter oss också i juni nästa år :)

    Vi har bokat lokal och bestämt plats för vigsel. Vi gifter oss borgerligt och kan boka vigselförättare som tidigast tre månader innan så det får vänta.

    Vi har bestämt ett tema så att det ska bli lättare att bestämma dekorationer och sånt. Maten är bestämd, vi ska bjuda på grillbuffe. Jag har köpt min klänning då det kan va lång leveranstid på dom om man har otur.

    Save the date kort skickade vi ut i augusti till våra långväga gäster, inbjudningarna kommer vi skicka i februari/mars någongång.

    Kläder till sambon är bestämt men inte köpts än, vår son ska ha likadana kläder. Kläder till dottern letar jag efter (barnen ska va brudnäbbar).

    Jag vet hur jag vill ha mitt hår och har kontaktat den frisör jag vill ska göra hår och sånt men hon ville avvakta lite med att boka då hennes syster och hennes bästa vän skulle gifta sig nästa sommar med.

    Men vi har i det stora hela bestämt allt redan så nu ska bara alla inköp göras och de planerar vi att göra nu så fort som möjligt för att slippa massa utgifter sen


    Hej och Grattis till det kommande bröllopet!! :D

    Tack för att du delade dina tips och tankar. 
    Kommer ni att hyra in någon som tar hand om grillbufféen ? 
  • Chrida
    mst.mrsj82 skrev 2015-10-31 03:15:33 följande:

    Sambon o jag har varit tillsammans i 15,5 år till nästa vecka. Han friade på julafton förra året. Där efter började jag lite smått planera fast jag har rådfrågat sambon om det mesta för vi är två om att gifta oss. Klänningen var jag 100% säker på eftersom jag föll för den redan 2013. Jag såg den av en slump när en kompis skulle visa mig sin brudklänning. Hon köpte den på jjshouse.com vilket jag också ha gjort. Jag köpte en vit bok med blanka sidor som jag har skrivit om all planering i. Våra save the date kort är våra inbjudningskort köpte dom på optimal print där kan man själv designa sina egna kort o dom är billiga, men ändå snygga. Skriv gärna listor. Du kan tex lista upp vilka saker/ detaljer du kan tänka dig på brudklänningen som ska den vara lång, kort,färgad eller ofärgad klänning osv. Ringarna o materialet på dom. Inbjudningarna skickade vi ut åtta veckor innan. Vi gifter oss om sex veckor o all planering är snart avklarad. Vi ska ha dop o bröllop samtidigt. Ska det vara lantligt bröllop kan du tex göra en egen brudbukett av blommor som växer då. Lycka till


    Hej och stort Grattis till det kommande bröllopet. 

    Du gav mig mycket att tänka på(!) Många riktigt bra idéer!!
    Tack så jättemycket för att du ville dela dina tips och tankar. 
    Så här är det, jag är (enligt min sambo..... och alla andra i min omgivning) en obotlig tidsoptimist. Och jag är livrädd för att glömma bort något. 
    Såååå jag ska absolut köpa en vit bok i helgen. Tungan ute

    Tack och Lycka till själv! Hjärta
Svar på tråden Hur gör man?