Inlägg från: gotlandsbrud |Visa alla inlägg
 • gotlandsbrud

  Gotlandsbröllop 2016

  Hej. Jag ska gifta mig nästa sommar också, aug 2016 :) Lokal och fotograf bokad. Letar nu catering och musik. :) Utbyter gärna ideer etc. 

 • gotlandsbrud

  Såg inte att jag fått svar! Vi ska gifta oss vid fyren i När (om vädret tillåter) och sedan ha festen i en lada i Ljugarn. Låter som ett perfekt mat upplägg för middagen. Är detta någon som har catering, eller är det en privatperson?

  Musik vill vi gärna ha ett bra cover band som får alla att dansa. Har ni tänkt på musik ännu? Hur gör ni med att hyra bord, stolar, tallrikar och glas etc? Finns det där ni ska ha festen redan?

 • gotlandsbrud
  betsy87 skrev 2015-12-21 10:52:41 följande:
  Han som fixar maten är nyligen pensionerad kock/restaurangägare så det får väl räknas som privatperson nu :) Sen fixar blivande svärmor snittar och fruktspett som ska serveras vid minglet. 

  Vi har en kompis som hobbyjobbar som DJ som ev ska spela på festen, annars kör vi nog bara spotify. 

  På Ihre kvarn ingår allt sånt (bord, stolar, porslin etc) så det är inget vi behöver styra med :) 
  Tror du denna person skulle kunna tänkas göra mat på fler bröllop? Vi letar efter en privatperson/liten catering etc. som vi skulle kunna använda. Värt att fråga iaf :)

  Har du kontaktat frisör etc? funderar på om man ska anställa en eller göra sådant själv!

  Ps. Pinterest är grymt för inspiration om du inte redan använder det. Har hittat så mycket smått som jag ska göra från där!
Svar på tråden Gotlandsbröllop 2016