Inlägg från: MissJones |Visa alla inlägg
  • MissJones

    Ledsen och ororlig.

    Visste inte vad jag skulle göra? Så beslöt mig för att skriva här och se om det finns någon snäll själ som kan bara ge mig nåt snällt ord på vägen.

    Jag bor med min sambo sen några månader tillbaka. Vi har haft det jätte bra. Och jag kan nästan till 100% säga att jag tycker vårt förhållande bara bli bättre och bättre.I somras började han helt plötsligt fråga  mig om min ring storlek och om kyrkor. Jag svävade såklart på moln efter det.

    Men de senaste dagarna har han varit hel off. Jag frågar om allt är ok. Och hur han mår. Jag får bara korta ?ja? tillbak.  Ikväll så betedde han sig jätte konstigt. Och jag tog hans ansikte i mina händer och kollade han rätt in i ögonen och frågade om han är ok. ?Ja? svarade han, men undvek ögonkontakt. Jag sa till han att jag vill att han ska dela sina tankar med mig. Om det är nåt jag gjort. Så vill jag rätta ev fel jag gjort. Jag finns här för han. Och jag sa att han betyder så ofantligt mycket för mig. Jag grät nästan när jag sa allt detta till han, för min magkänsla skrämmer mig enormt. Jag älskar honom så mycket. Men vet inte hur jag ska göra? Som sagt: min magkänsla skrämmer mig. Jag kan inte tjata i tid & otid på han. Men att få ett svar från han om det nu är nåt han fundera på är det jag mest vill ha.

    Jag vet inte ens om det finns nåt att svara på av mitt brev. Men behövde skriva av mig då jag ej ha några nära vänner att vända mig till.

  • Svar på tråden Ledsen och ororlig.
  • MissJones

    Tack för era svar :)
    Jag oroar mig säkert för mycket. Och ska det lite lugnare med mina utfrågningar. 
    Jag funderade oxå på detta med att ge han egentid. Så nästa lördag försvinner jag några timmar :)

Svar på tråden Ledsen och ororlig.