• Bröllop på hotell utan paket? Mexico

  Fre 28 aug 2015 23:36 Läst 1528 gånger Totalt 3 svar
  Visar endast inlägg av Buschiq - Visa alla inlägg
  Fre 28 aug 2015 23:36

  Hej!


  Vi funderar på att ev. gifta oss på Isla de Holbox i Mexico i början på nästa år. Xaloc är det hotell vi allra helst vill ha och har bokat, romantiska bungalows nere på stranden utan tillåtna barn (vi närmar oss 50 så det är rätt okej med vuxenalternativ) och med möjlighet att promenera rakt ut till obebodda vita palmbeströdda stränder.


  Men, vårt hotell har inga bröllopspaket... Rynkar på näsan 


  Jag har kontaktat dem direkt och frågat om det går att lösa, men det vore roligt att höra om fler har haft samma dilemma på Isla de Holbox och löst det? Går det att hyra in en oberoende vigselförrättare? Någon som testat och vet?

 • Mån 31 aug 2015 23:57 #2

  Tack, jo, det kommer nog att bli underbart hoppas jag Skrattande


  Vi får se vad hotellets managment säger, jag har inte fått svar ännu, men förhoppningsvis går det att lösa. Börjar inse att jag ju vill boka fotograf också, en sån chans får man kanske inte en andra gång.

  Hotellet är inte helt barnfritt, men vissa delar är och där har vi bokat in oss. (ja, eller, det är fyra strandbungalows bokbara för familjer med barn från 13 och uppåt, det är helt okej tycker jag Flört ) Sen har de möjlighet att köpa till personliga middagar med levande ljus på stranden och såna saker, det låter riktigt romantiskt tycker jag! <3

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll