Inlägg från: MrsO160716 |Visa alla inlägg
  • MrsO160716

    Bröllop sommaren 2016

    Hej! Här är en till som äntligen ska få bli fru nästa sommar, 16:e juli som ni kanske förstår av mitt nick

    Har ganska klart för mig vilken stil/ tema bröllopet kommer gå i. Festen kommer vara i en gammal kvarn så mycket vitt, natur, lantligt med lite silver och spets

    Hittills har vi bokat kyrka & festlokal, spikat gästlistan, beställt provkort på inbjudningarna, köpt min ring (<3!) & mina örhängen. Påbörjat en del pyssel och dekorationer. Någon mer som kommer göra mycket dekorationer själva?

    Och är det någon som köpt klänning ännu?!

  • MrsO160716
    Emelie88 skrev 2015-09-26 19:27:29 följande:

    Idag köpte jag min klänning :D är helt kär och bröllopet vart så mycket verkligare nu.


    Åh vad spännande ni som köpt klänningar! Ni vill inte visa bild? Jag har en idé om hur min drömklänning ser ut men känns som man ska prova först. Annars är det ju verkligen grym skillnad på att beställa från typ Jjshouse och liknande sidor.. Var köpte ni era klänningar?

    Måste föresten tipsa om att Panduro har 25% på hela sortimenten i helgen, gjorde just en beställning på det mesta av pysslet till vårt bröllop
  • MrsO160716
    krats89 skrev 2015-09-14 15:51:08 följande:

    Vi vill ha ett barnfritt bröllop och hade tänkt skriva "Vi önskar hålla ett barnfritt bröllop." på inbjudan, men jag tycker det låter lite hårt. Är det någon som har ett bra förslag på hur man kan fortsätta den meningen så att det blir en lite mjukare framtoning på det hela..?

     


    Vi skriver "Vi älskar barn och de är välkomna till vigseln. Kvällen önskar vi däremot fira i vuxet sällskap och uppskattar därför att ni ordnar med barnpassning. Undantag för spädbarn."
Svar på tråden Bröllop sommaren 2016