• Äldre 23 Aug 23:56
    11884 visningar
    47 svar
    47
    11884

    Bröllop sommaren 2016

    Hej alla blivande brudar!

    Skapar en tråd för oss som ska gifta oss nästa sommar.,

    Tips på lokal i Göteborgsområdet mottages gärna. Helst där d finns serveringspersonal på plats.

    / blivande mrs Tomar

  • Svar på tråden Bröllop sommaren 2016
  • Äldre 4 Sep 10:24
    #1

    Hej!
    Här är en till som gifter sig nästa sommar :) Fast här uppe i Norrbotten :)

  • Linngb­g
    Äldre 4 Sep 10:34
    #2

    Vi ska ha vår bröllopsfest på Villa Odinslund nästa helg. Det ligger vid Sankt Sigfrids plan. Dock så köper man hela paketet där; i kuvertpris ingår serveringspersonal, städning och dukning, 3-rätters middag med 4 glas vin och brudskål med påfyllning. Så även om det är dyrare än att laga mat själv eller "vanlig" catering får man mycket för pengarna! men de blir snabbt bokade för bröllop så det kan vara god idé att höra med dem om ni tycker det kan vara något för er :)

  • Äldre 4 Sep 15:46
    #3

    Här är en till som ska gifta sig nästa sommar! :)

  • Äldre 5 Sep 09:31
    #4

    Jag och min Andreas gifter oss i Falun i slutet av Augusti nästa år :D

  • Äldre 5 Sep 11:12
    #5

    Är det någon av er som tänkt skicka ut "save the date" lappar? Tänker att det kanske är bra med tanke på att vi ska gifta oss på sommaren kring tiden då folk tar semester och kanske bokar resor..?

  • Äldre 5 Sep 14:24
    #6
    krats89 skrev 2015-09-05 11:12:08 följande:

    Är det någon av er som tänkt skicka ut "save the date" lappar? Tänker att det kanske är bra med tanke på att vi ska gifta oss på sommaren kring tiden då folk tar semester och kanske bokar resor..?


    Ja, vi har tänkt göra det! Dels för att det är under sommaren, men också för att många av de personer som känns viktiga för oss bor långt bort och det känns bra att ge dem möjligheten att planera rejält i förväg :)

    Jag har en checklista från My Perfect Day där de rekommenderar att skicka save the date ca 9 månader i förväg om man vill göra det, så vi lär väll skicka våra som julkort haha
  • Äldre 5 Sep 14:42
    #7

    Vi har bokat bröllop till 6 augusti 2016. Kommer nog inte skicka ut save the det per brev men ev smsa ut så att folk vet om och kan planera.

    Har börjat titta efter brudklänning, axelbadslösa faller mig i smaken. Någon som har tips på internetsidor där man kan beställa lite billigare ?

  • Äldre 5 Sep 16:15
    #8

    Vi har också tänkt sommaren 2016. Lokal och kyrka är bokad (kyrkan är preliminär, vi är först på det datumet så pastorsexpeditionen sa att vi får den dagen och tiden vi önskat). Ungefär så långt har vi kommit. Håller just nu på med gästlistan så vi kan börja tillverka inbjudningskort, men inga save-the-dates. Vi skickar inbjudningskorten relativt tidigt istället tänkte vi och så har vi meddelat muntligt.

  • Äldre 5 Sep 17:06
    #9

    Vi gifter oss i början av nästa sommar :) save the date kort är skickade redan till våra långväga gäster. De andra får bara inbjudan som vi skickar i slutet av vintern.

    Vi har bokat lokal, bestämt vigselplats men vigselförrättare kan vi boka tidigast tre månader innan. Fotografen ska vi ha möte med om en månad och sen får vi se om vi behöver leta vidare. Klänning ska jag börja titta på i slutet av månadern men jag vet ungefär vad jag vill ha. Vi ska börja titta på catering nu och se om någon kan göra som vi vill ha de.

  • Äldre 5 Sep 17:53
    #10

    Hej!

    Vi gifter oss 30 juli. Lokal och kyrka är bokat. Hittade även min brudklänning idag! Jättenöjd!

Svar på tråden Bröllop sommaren 2016