• AVC

    Ringtrender ?

    Hej! Rolig fråga! Jag tycker att jag har sett att just halo har kommit mycket det senaste, precis som flera har sagt. Plus att jag nu börjar se rött/rose på reklam. Dessutom har jag sett många nygifta vänner med runt 0.5+ ct diamant och det tycker jag också känns nytt, dvs så pass stora stenar.

    Det är ju alltid roligt med lite variation och det gör väl inget att man kan se att ens ring köptes när en viss trend var inne. Så länge den som bär ringen gillar den. Sen tycker jag nog att de flesta ringar som säljs idag följer en trend. För några år sedan peakade ju trenden med ganska grova och kantiga ringar, allt var grovt. Den trenden finns kvar, kolla bara på schalins sortiment, men bara senaste året har jag sett att det plötsligt har börjat dyka upp småsmå smala ringar med yttepyttesmå detaljer. Så, även om man inte vill följa en trend så blir det nog så. ;) jämför bara era ringar med föräldrarnas ringar tex.

  • AVC

    Just det, jag vill bara säga en sak. Jag har haft solitärring sedan jag var 16, i olika storlekar, och nej, de fastnar inte i varken tröjor eller något annat. Den river inte heller små barn och blir heller inte mer smutsig än andra ringar. ;) Smaken är som baken, välj det ni vill ha, men en solitärring är inte mer besvärlig att bära än något annat. Med eller utan vantar.

  • AVC

    Haha ja, jag håller med, tycker också att det är finare med nätta ringar, men det kanske är ett tecken på att jag (och du) oförlåtligt faktiskt följer exakt trenden. :) Det är väl som en pendel, trender kommer och går och vi inspireras av vad vi ser. När vi köpte våra ringar gjorde jag mitt bästa för att köpa vad jag tyckte var nätta ringar, men de är supergrova jämfört med vad som har dykt upp nu. Min mammas ringar är dock *ännu nättare* än det senaste.

  • AVC

    Ah sorry, såg nu att du ju inte heller gillade det grova när det fanns. Men men. :)

  • AVC

    Jag tror ändå att om du väljer något som du tycker är vackert idag så lär du, när du är 55, se ner på din hand och, även om det inte är dagens mode, älska din ring för vad den är, din vigsel/förlovningsring. ;) och skulle du inte göra det så finns ju alltid möjligheten att ändra! Lite som att svära, men så hemskt är det inte att "uppgradera" till något modernt. Själv är jag fortfarande supernöjd med mina vigsel/förlovningsring... Men jag är inte 55. ;) tror aldrig jag kommer ändra dessa ringar, men solitären lär uppgraderas.

Svar på tråden Ringtrender ?