Inlägg från: ballerina |Visa alla inlägg
  • ballerina

    Ringtrender ?

    Jag följer aldrig någon trend... varken när det gäller inredning, kläder, frisyr eller så. Jag kör mer på det som jag tycker är fint, praktiskt och skönt. Function before fashion... :)

    Jag vill kunna ha på mina ringar dygnet runt, så jag ville att ringarna skulle vara praktiska. Sen gillar jag när förlovningsringarna är likadana, så det liksom syns att man hör ihop. Därför blev våra förlovningsringar släta, ganska breda guldringar.

    Jag jobbar som förskollärare (dvs många blöjbyten, lera, målarfärg osv...) och på fritiden fiskar jag mycket. Att ha en vigselring med en stor sten är alltså omöjligt med tanke på att jag vill kunna ha ringarna jämt. Dessutom älskar jag stickade tröjor, och bara tanken att ha en sten som fastnar i tröjan ger mig rysningar.

    Därför blev min vigselring en smalare variant, med 18 småsmå stenar som täcker lite drygt hälften av ringen. Är hur nöjd som helst, och nu väntar jag på att få bära ringarna igen!

  • ballerina
    Pess skrev 2015-07-28 14:04:39 följande:
    Ballerina, skrattade högt åt din rad om att fastna i tröjor! :D Förstår problemet i högsta grad, men jag skulle offra att få hål i alla mina tröjor framöver för att få ha min absoluta drömring. Tröjor kommer och går, men ringen består ;)
    För mig är det tvärtom! Tröjorna betyder så mycket för mig då det är jag, min mormor och en gammal isländsk tant som har stickat mina favorittröjor. Skulle bli så ledsen om de gick sönder! 

    Ringen är fin när den blänker, men tröjorna glädje mig skänker!
Svar på tråden Ringtrender ?