• Äldre 11 Jul 21:28
  3696 visningar
  8 svar
  8
  3696

  Bestman/brudtärnor?

  Toastmaster kan vara rätt tungt att vara. Det kan vara bra att ha två om man har möjlighet (även om dom "bara" ska presentera talarna och kanske hälsa välkomna).


  Så varför inte be dina båda bröder att göra det tillsammans. 


  Eller en av dina bröder och en av hans bröder kanske och så kanske en av dina bröder och en av hans bröder kan vara marskalker om din blivande har en sådan relation till dina bröder :) 


  Era föräldrar behöver inte ha någon officiell roll egentligen. 
  Men om någon av dom vill hjälpa till så låt dom göra det. Någon kanske vill ta emot anmälningar och se till att alla OSA:r i tid, någon annan kanske vill ha koll på presentlistan om ni gör en sådan (så inte alla handlar samma sak) och i så fall kan ni helt enkelt kalla dom för värdar om ni vill ha en titel där :) 


  Annars kan det vara skönt för föräldrarna om dom bara kan slappna av och njuta av det hela också :) 

 • Äldre 13 Jul 10:04
  #8
  Jeanette skrev 2015-07-13 02:14:35 följande:
  Det med toastmasterna har du rätt i, ska fundera på de... Men "våra" toastmasters skulle inte få så tungt ansvar, utan mest dela ut vigselprogram och sånt...

  Det med föräldrarna, så kan vi inte ta hjälp med presentlista & anmälningar med mera eftersom att vi har valt att ha de hemligt, ingen ska få veta att vi ska gifta oss förens dom får hem inbjudningarna i brevlådan ;). Kan man fortfarande ha brudtärnor och sånt utan att någon vet om bröllopet?

  Det låter som att det inte är toastmasters ni ska ha utan någon form av värdar. Glad

  Brudtärnor och marskalker bör väl i så fall veta att det är ett bröllop så dom vet om vad dom tackar ja till, men annars spelar det väl ingen roll att det är hemligt tills inbjudningarna kommer. Vänta tills inbjudningarna gått ut och sen frågar ni dom ni vill ha som tärnor och marskalker helt enkelt.


  Samma med presenter och sånt. När inbjudningarna gått ut så kan det vara bra om ni kan delegera bort det ansvaret till någon annan... 
  Fixa en bröllopshemsida som ni hänvisar till i inbjudan. Där kan ni ju sedan uppdatera informationen efter att ni har frågat föräldrar mm om dom vill ha en roll på ert bröllop - efter att dom fått inbjudningarna Solig

Svar på tråden Bestman/brudtärnor?