Inlägg från: norrsken |Visa alla inlägg
  • norrsken

    oense om allt!

    Hej alla, söker er som varit i samma sits som oss. Vi älskar varandra och vill gifta oss, men vi är helt oense om när, var och hur!

    Jag har aldrig varit gift, jag kommer gifta mig max en gång i hela livet och därför har jag föreställningen av mig själv i brudklänning, i kyrkan med lagom gäster och en fest på annat ställe än i hemmet. Jag vill ha min mans efternamn då han är den enda som heter det i Sverige och att jag alltid varit traditionell och ansett att bruden tar mannens namn... Bara min åsikt, önskar inte trampa någon på tårna! Hans andra barn med Första frun har hans efternamn, jag vill att syskonen ska ha samma.. Jag vill vänta med att gifta mig då jag är gravid i 7 mån.. vill ha klänningen som sagt! Och vara vacker!

    Han har varit gift i man, hon fick hans namn men bytte till flicknamn efter skilsmässan (bor ej i sverige ). Han vill gifta sig i stadshuset och dricka öl med kompisar hemma, som han gjorde på första bröllopet. Han vill ha mitt efternamn för han vill låta mer svensk i andras öron.. han vill gifta sig pronto. .

    Finns någon med erfarenhet av vårt dilemma? Hur löste ni det???

Svar på tråden oense om allt!