Inlägg från: augusti |Visa alla inlägg
  • augusti

    Singel igen vid 29 års ålder

    Jag kan känna igen mig lite i din siuation. När jag och mitt ex gjorde slut så kom dethelt outof the blue. Vi hade också ett helt konfliktfritt förhållande, vi var lyckliga trodde jag, men någonting saknades för honom och så varhan otrogen men erkände direkt och grät och var knäckt och jag hade överseende med det, men en veck senare gjorde vi slut. Och jag hade panikångest attacker, mådde riktigt ritkgit risigt. Dessutom lider jag av seperationsångest så det var tufft. Något som hjälpte med den där ångestkänslan var atarax, kolla upp det kanske.

    Bortsett från det så trodde jag inte att jag någonsin skulle bli lycklig igen eller kunna träffa någon och bli kär.

    Men här sitter jag idag och ska gifta mig med en fantastisk kille som jag älskar enormt mkt. Det är en lika stark kärlek men en annorlunda kärlek. Alla kärlekar är unika.

    Det jag vill säga är väl egentligen att du kommer över det, det går över. Jag älskar fortfarnde mitt ex men det gör inte ont och jag skulle inte byta tillbaka, fast jag då trodde att jag aldrig skulle kunna bli kär i någon annan. Det är en svår tid men du kommer att må bra snart. Låt det tta sin tid.

    Önskar dig styrka och lycka

Svar på tråden Singel igen vid 29 års ålder