Inlägg från: ballerina |Visa alla inlägg
  • ballerina

    Om pengar inte spelade någon roll...

    Jag och mina vänner diskuterade en sak som skulle vara lite roligt att höra era tankar kring.

    Tänk er att ni planerar inför ert bröllop... vad skulle ni kunna spendera snuskigt mycket pengar på, och vad skulle ni nästan betala för att slippa (då räknas alltså saker man annars lägger pengar på, dvs inte fulla morbröder osv)? Vi låtsas att pengar inte är något problem (ni har mänskligt med pengar, dvs inte obegränsat men ändå så pass att ni kan spendera utan att behöva tänka SÅ mycket.

  • Svar på tråden Om pengar inte spelade någon roll...
  • ballerina

    Hehe. Tänkte ju skriva hur jag tänker också!

    Jag skulle kunna spendera nästan hur mycket som helst för en riktigt, riktigt bra fotograf/-er. Som är med och fotar och filmar redan dagen innan, under förberedelserna och hela bröllopsdagen och kanske även dagen efter... Inte bara porträttbilder alltså, utan fotografen ska även fånga gästerna. Fotografen ska vara specialist på att fånga ögonblicks-bilder.

    Det jag absolut INTE kan tänka mig betala för är att en känd artist sjunger en sång under vigseln. Visst, säkert tonsäkert och vackert. Men inte det minsta kärleksfullt... Jag vill ha en vän som sjunger från hjärtat! Då spelar det ingen roll om det blir någon sur ton eller att hen tappar texten!

  • ballerina

    Åh, håller med på sista punkten!! Lite samma sak som en artist på vigseln. 

Svar på tråden Om pengar inte spelade någon roll...