• Em77

    Hur mycket pengar har ni lagt/kommer att lägga ner TOTALT på brudklänning och accessoarer så som slöja, skor, smycken etc? observera att kostnader för frisyr och makeup samt liknande inte ska räknas in

    Jag kommer snarare landa på 500 än 5000 kr tror jag... eller kanske 1000 kr realistiskt.
    Ska ha min farmors brudklänning så där är kostnaden 0, kommer nog behöva sy om den lite men det hoppas jag en sykunnig kompis ska göra. annars ett par hundra på det.
    Skor har jag inte bestämt men köpt ett par på rea, kanske 200 kr. Har köpt ett par handskar second hand 50 kr och en slöja second hand 75 kr. Har inte tänkt köpa nya smycken och ska låna brudkrona från kyrkan.
    Det som möjligen kan dra iväg är om jag ska köpa nya underkläder, ännu ej bestämt.

    Det går att komma billigt undan - och även om jag inte hade haft en ärvd klänning så tittade jag en del på begangade klänningar, finns från ca 500 kr.

  • Em77
    Linngbg skrev 2015-04-13 15:22:49 följande:
    åh vad mysigt med din farmors klänning! Skrattande
    Japp. den har bokstavligt talat legat i en låda sedan 1952. eller ja, hon sydde om den lite och hade den på en annan fest (med färgad underkjol och sjal över) 1953, men sedan dess. :)
Svar på tråden Hur mycket pengar har ni lagt/kommer att lägga ner TOTALT på brudklänning och accessoarer så som slöja, skor, smycken etc? observera att kostnader för frisyr och makeup samt liknande inte ska räknas in