• Plätti­s
    Äldre 13 Apr 09:24
    32582 visningar
    26 svar
    26
    32582

    Hur mycket pengar har ni lagt/kommer att lägga ner TOTALT på brudklänning och accessoarer så som slöja, skor, smycken etc? observera att kostnader för frisyr och makeup samt liknande inte ska räknas in

    Jag hittade min klänning på Etsy, med frakt och tull kostade den 2 700 kr. Smycken även de på Etsy, 500 kr för örhängen och halsband i silver med Swarovskikristaller. (Gröna kristaller som passar perfekt till de gröna stenarna i min vigselring!) 
    Skor strax under 300 kr på Zalando. 
    Underkläder har jag inte börjat leta än, men räknar med kanske 500 kr för bh och några hundralappar för formande underkläder och nya strumpbyxor. 

    Det blir strax under 4 000 för mina kläder, men det kommer bli lite mer när jag hittat underkjol och dessutom förmodligen behöver göra mindre ändringar på klänningen för att den ska bli perfekt. 


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Hur mycket pengar har ni lagt/kommer att lägga ner TOTALT på brudklänning och accessoarer så som slöja, skor, smycken etc? observera att kostnader för frisyr och makeup samt liknande inte ska räknas in