• zoet

    Stockholmsbrudar 2016

    Vi gifter oss i slutet av juni 2016 :) Kyrka, lokal (där de även ordnar mat, dryck och dekorationer) samt bröllopsresa är bokade. Save-the-date (magneter som vi designade, skrev ut och klippte till själva, och blev supernöjda med :D ) är skickade sen någon månad tillbaka och hemsida ligger uppe.

    I februari blir det provsmakning av maten så vi kan välja meny och letande efter kläder, skor, vigselring, tårta och fotograf är i full gång. Även om vi nog inte kommer bestämma oss slutgiltigt för något av detta förrän efter bröllopsmässorna i Stockholm i januari. Förutom förmodligen mina skor då, jag har hittat ett par fantastiska vita dansskor i en butik på andra sidan landet så det blir att åka och testa dem när vi är hos fästmannens familj efter jul. Det är tur att jag ska gifta mig med en kille som tycker att det är helt rimligt att köra 2,5h enkel väg för att prova skor. <3 

    Om ni har tips på var i Stockholm man får tag på den klassiska typen av staplad bröllopstårta där ställningen är gömd inåti den (nej, vi kan inte tänka oss någon annan form av ställning eller separata tårtor) så blir jag väldigt glad!

    Och även om någon har tips på var man kan testa följande halvalliansringar från Schalins (vi har tittat i några butiker som de anger som återförsäljare på sin hemsida, men ingen hade dessa inne): Fjällbrud ? MG030, Snödroppe ? MG014, Blåklint ? MG006  

    Sen känns det konstant som att vi har glöm något, så ni som har kommit längre i planeringen får gärna berätta vad som är lätt att missa :)

Svar på tråden Stockholmsbrudar 2016