• Chicita

    Guldring tillsammans med ring i vitguld

    Jag tycker att det är extra snyggt när smyckena liksom berättar en historia.
    Din rödguldsring representerar en del i ditt liv, en ring i vit metall (oavsett vad du väljer) representerar en annan del av ditt liv precis som stenarna skulle representera er också.

    Mina ringar matchar, men ändå inte...
    Jag har två rödguldsringar i samma modell. Men jag har text på utsidan av dom och inte samma text på båda. I min vigselring finns även en grön och en vit diamant infällda i texten som har en specifik symbolisk mening för mig och maken Glad

  • Chicita

    När sådana här frågor dyker upp så brukar jag tänka på svärmors händer.
    Hon har nog 2 ringar på varje finger i princip, förutom tummarna och där är det inte prat om att matcha...

    Det är en bronsring som hon köpte på ett museeum i Tyskland när hon var på jobbresa dit, det är en vitguldsring med diamant som hon fick av mig och maken efter vår bröllopsresa 2.0 (1.0 fick lov att avbrytas - har skrivit om det här förut ;) ) för att hon hade ställt upp så väldigt mycket på oss, både med pengar så vi tog oss hem från första bröllopsresan, men innan, under och efter bröllopet...
    Tja och så är det ju hennes förlovningsring och vigselring, och någon som hon fick när hon gick ut skolan (tog realexamen)  osv. 


    Det är vitguld, rödguld, brons, pärlor, diamanter, släta, mönstrade osv.

    Men det ser väldigt fint ut ihop och passar henne så väl. Och hon bär liksom en stor del av sin historia på sina händer :) 

Svar på tråden Guldring tillsammans med ring i vitguld