Inlägg från: MikaBröllop |Visa alla inlägg
  • MikaBröllop

    Ringar av återvunnet guld

    Hej!

    Vi smälte ned, återvann, min farmors vigselring samt ett armband och designade våra egna ringar. Vi använde oss av en eko/fairtrade smed som finns på Öland, Johanna E Fagerstedt och skapade ringarna på distans (bor i Stockholm). Gick jättebra :) 

    www.johannae.se/

    Annars finns även Titti Bjerner som däremot var föräldraledig när det var dags för oss, men hon kanske är tillbaka nu och finns i Stockholm :) 

    www.tittib.com/

    Lycka till!

  • MikaBröllop

    Kanske inte framgick så tydligt, men vi återvände vårt gamla guld som smeden sedan gjorde om till de ringar vi ville ha :) För vi hade samma tanke att vi inte ville köpa nytt. 

  • MikaBröllop

    Hej igen!

    Hon i Stockholm heter Titti på Tiny Masters. Vi använde oss inte av henne då hon var föräldraledig när vi skulle gifta oss, men hon var mycket trevlig när vi kontaktade henne. Så kolla henne först om ni vill gå till en fysisk butik i Stockholm.

    Johanna E Fagerstedt bor på Öland så vi gjorde våra ringar på distans, mejlade bilder och pratade med henne. Gick mycket bra det med. 

    Oavsett kommer det säkert bli jättebra för er!

    Kolla även in EcoBride på Facebook, där har jag bland annat lagt upp bilder på våra ringar. Eller mejla mig på mika+wedding@shards.se om du vill att jag mejlar någon bild :) 


    Stort lycka till!

Svar på tråden Ringar av återvunnet guld