• Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Vågar du köpa en sk. Kinaklänning?
  • augusti

    spännande.

    50% säger ja 50% säger nej/knske.

    personligen skulle jag aldrig våga beställa brudklänning från kina. alla klänningar jag sett irl från kina är rätt fula även om de på bild ser okej ut. ser ganska slarvigt sydda ut och billigt material. jag tror inte man nödvändigtvis ser det om man inte sett en massa " riktiga" klänningar, eller så bryr mam sig inte. gud vad drygt det där låter när jag skriver det. lät trevligare i mitt huvud. no offense!

    jag förstår dock att man beställer därifrån med tanke på priset. skulle kunna tänka mig eventuellt en balklänning, men inte bröllop. för viktigt för mig att den är perfekt ?

  • augusti

    Vad kul att ni vart nöjda med era klänningar! Fin fina båda två!

    Menar såklart inte att det alltid är katastrof dåligt, kan tom vara helt okej, men i jämförelse, av alla jag sett så är det såhär :

    Dessa två klänningar är samma modell, men denena är jj house ochandra är justin alexander.

    www.jjshouse.com/Trumpet-Mermaid-Scoop-Neck-Court-Train-Satin-Lace-Wedding-Dress-With-Ruffle-002056967-g56967

    www.justinalexanderbridal.com/mobile/wedding_dresses/8688

    De är lika, jjs klänning är fin och ser inte alls katastrof ut, men i jämförelse med den andra så ser deninte alls lika välsydd och exklusiv ut, spetsen, skrynklorna och den fula dragkedjan samt den lite taskiga kragen i ryggen avslöjar den.

    Vad tycker ni?

  • augusti

    Förstår hur du menar nightrod, håller med fullständigt. Jag räknar ju inte med att få den från jjs likadan som den från justin alexander, naturligtvis räknar jag med att få den såsom den ser ut på jjs hemsida,och utifrån den förväntningen så skulle jag vara supernöjd när den kommer och ser ut som på bilden, absolut.

    Men jag menar bara att jag inte kan hålla med om att kina klänningar är lika kvalitativa och välsydda som original, oavsett om de ska efterlikna någon annan klänning eller vara unika, vilket kanskeingen direkt påstått i den här tråden, men men

    Jag tycker bara det är kul att diskutera kinaklänningar.

Svar på tråden Vågar du köpa en sk. Kinaklänning?