• Äldre 3 Feb 22:24
    7288 visningar
    10 svar
    10
    7288

    Bröllop i s-vall med omnejd 15/16

    Vi gifter oss 11 juli i år, borgerlig vigsel och fest på Stornäset ute på Alnö. 
    Vi saknar tårtmakare och solist till vigseln, annars är det mesta bokat. =) Om ni behöver tips på catering så är Flavors ute i Njurunda helt fantastiska!

  • Äldre 7 Feb 08:56
    #3
    ansie skrev 2015-02-07 08:33:44 följande:

    Vad kul! Får jag fråga hur ni kom fram till borgligt vigsel? Vi är väl i valet och kvalet eftersom jag inte är troende och min karl är ateist. Vart ska ni ha vigseln?


    Egentligen har jag ingenting emot kyrkliga ceremonier, julotta kan vara jättemysigt och skolavslutning i kyrkan har alltid varit en tradition. Men när prästen börjar prata gud och jesus börjar jag alltid skruva på mig, det känns som att jag fejkar. Därför kändes det väldigt märkligt att ha en vigselceremoni som till 90% handlar om att gud ska välsigna vårt förhållande. Fejkat, liksom. 
    Men jag gillar kyrkan! Det är en fin plats som alltid ger ett inre lugn, så hade min sambo propsat hade jag inte motsatt mig att gifta mig i kyrkan heller. 

    Vi gifter oss i trädgården på Stornäset, så slipper vi dessutom frakta oss och gäster från vigselplatsen till festlokalen. =)
  • Äldre 7 Feb 18:12
    #5

    Söråkers Herrgård är fint! Men då måste man låta dem fixa allting tror jag, och då blev det för dyrt för oss. 
    Stornäset tar 4000:- för fredag-söndag och då ingår disk och städning! Det enda man behöver göra är att ta rätt på soporna och ställa tillbaka borden längs med väggarna. Det känns så himla smidigt.

    Jag har faktiskt köpt två klänningar (det klassiska med att man köpte en lite för tidigt och sen hittade en bättre). Den andra borde komma om nån vecka. =) 
    Jag kan dock rekommendera Lyckliga Storgatan, hon är så sjukt trevlig och tillmötesgående. 

  • Äldre 8 Feb 09:32
    #7

    Vi bokade dem exakt ett år i förväg, men jag tror egentligen inte att man behöver vara ute i så extremt god tid, för vi var de första som bokade till 2015. =P
    Kan vara värt att kolla lite med dem hur framtiden ser ut, för ett tag var det på tapeten att de skulle bli asylboende. =/ 

    Flavors i Njurunda, de har ingen egen personal, men de förmedlar all kontakt. Eller, vi har faktiskt bara sagt hur många timmar vi vill ha personal och hur många personer vi tror att vi behöver och sen har de fixat det. Det lär väl bli en separat faktura bara. 

    Jag var på Eleganten först, men tanten stank rök och var lite allmänt snorkig, så vi valde bort dem. Var ner en sväng till Stockholm och provade klänningar också, det var riktigt bra. 

    Du får gärna fråga om du vill ha fler tips. =)

Svar på tråden Bröllop i s-vall med omnejd 15/16