• Anonym (Läski­gt värre)
  Äldre 25 Jan 22:23
  2793 visningar
  5 svar
  5
  2793

  Bisexualitet

  Hej alla!

  Nu vet jag att det här är ett bröllopsforum, men jag hoppades på att jag kanske kunde få lite tips och råd kring hur jag ska hantera en sak i mitt förhållande. 

  Jag och min kille har varit ihop sen jag var 15 (jag är nu 22) och jag har väl aldrig egentligen funderat över min sexualitet. Förrän nu, när jag insett att jag nog är bisexuell. Det är inget som jag vill anspela på eller ens göra något av, men jag funderar på om det är värt att berätta för min kille. Jag brukar kunna prata med honom om vad som helst, men det här ligger långt inne.

  Så vad tycker ni, borde jag berätta det för honom? Eller kan det ens ha någon betydelse... Som ni kanske märker gör detta mig lite disträ och förvirrad, så jag behöver all hjälp jag kan få. 

  Normalt sett avskyr jag anonyma inlägg, men ni kanske kan ha lite förståelse om varför jag väljer att göra det här anonymt. 

 • Svar på tråden Bisexualitet
 • Anonym (Läski­gt värre) Trådstartaren
  Äldre 23 Feb 16:16
  #5
  Anonym (Vet vad du menar..) skrev 2015-02-23 13:39:33 följande:

  Jag är i "samma" sits som du. jag har varit tillsammans med min sambo i 3 år nu och det är på senare år jag börjat inse att jag förmodligen är bi(har egentligen ingen erfarenhet) men det är så jag känner. 

  Jag har pratat med min sambo om det. och han kunde inte bry sig mindre. men nu känner han mig bättre! jag tycker att det var jätte skönt att berätta för honom även om det inte påverkar mycket egentligen. men nu förstår han mig bättre och jag känner inte att jag behöver dölja något. 

  Tycker du ska prata om dina känslor så att det inte blir en så stor och känsloladdad grej som du går runt och bär på. 


  Jag valde att prata med honom, just av den anledningen som du nämner; Att han nu känner mig ännu lite bättre. Dessutom tyckte jag att det var jobbigt att behöva hålla det för mig själv.

  Han brydde sig inte ett dugg, sa bara "Så länge du fortfarande älskar mig spelar resten ingen roll", vilket var skönt att höra! 
Svar på tråden Bisexualitet