• Alylly­ra
    Äldre 22 Jan 18:46
    7370 visningar
    6 svar
    6
    7370

    Sambo ska flytta utomlands och plugga?

    Det är extremt jobbigt att höra att någon man älskar kanske inte har samma känslor tillbaka, jag kan inte förstå dig utifrån min egen situation men jag har stöttat flera kompisar som har varit med om ungefär samma saker.

    Tyvärr hjälper det inte situationen att försöka hålla ihop om den ena inte vill, det kommer bara leda till tvivel, precis som du beskriver att du har börjat känna gällande din sambos känslor vid varje kyss och varje kram... Det är nog inte vad du vill höra, men ni behöver nog båda ta en paus från varandra och inte försöka på ett tag. Då kan ni få chans att få distans till era känslor och er relation och tänka igenom den ordentligt. Jag hoppas verkligen att ni kan hitta tillbaks till varandra, men du är värd någon som har samma känslor för dig som du har för honom.

    Gällande långdistansförhållanden så har jag och min man flera gånger varit borda från varandra under långa perioder:
    Första gången var en månad (!) efter att vi blivit tillsammans, min man (då pojkvän) åkte på sin sedan länge planerade jorden-runt resa i sju månader.
    Andra gången var två år senare, min man åkte då till Bolivia tre månader för att skriva sitt exjobb.
    Tredje gången var två år efter det, då åkte jag till Kina fyra månader för att skriva mitt exjobb.
    Vid alla tillfällen bestämde vi oss för att vi ville satsa på varandra och vårt förhållande och hade mycket kontakt via mail och telefon under resorna. Ja, det är svintungt, men om båda vill så går det absolut! Men om den ena vill åka utomlands för att distansera sig och "känna sig fri" så tror jag inte att det går.

Svar på tråden Sambo ska flytta utomlands och plugga?