• Äldre 21 Jan 21:27
    7335 visningar
    6 svar
    6
    7335

    Sambo ska flytta utomlands och plugga?

    Jag förstår hur du känner men jag kan också förstå din kille. Jag har tidigare haft långa distansförhållanden vilket resulterade i att jag fick guldkort på SAS/Swiss och att jag förälskade mig i ett nytt land. Men det jag fick med mig mest från de åren var stress och den typen av distansförhållanden är inget jag rekommenderar.

    Jag är en väldigt rotlös person, dessutom pluggar jag internationell juridik och diplomati, en utbildning som tar mig ut i världen. Min fästman driver sitt familjeföretag med bas i Örebro och han kan omöjligt tänka sig att flytta härifrån. Redan i ett tidigt skede, typ när han fick reda på vad jag pluggade så pratade vi om att jag kanske inte alltid kommer kunna eller vilja vara kvar i Örebro, det är en söt stad osv. Men, det finns inga karriärmöjligheter för mig här. Det var svårt för honom att ta men eftersom han driver eget är han flexibel. Örebro kommer kanske alltid att vara en utgångspunkt men det är inte omöjligt att vi har en liten lägenhet någon annanstans.

    När man är ung (jag är själv 25) tror jag att man måste vara väldigt öppen för vad den andra vill med sitt liv. Vi lever inte längre i ett samhälle där den ena förväntas släppa allt när man gifter sig. Jag tror att han och ni bara kommer må sämre om du kräver att han ska stanna. Det låter hårt....

Svar på tråden Sambo ska flytta utomlands och plugga?