• SaraJ

    Vad ska du ha/hade du för frisyr?

    sarahannae skrev 2015-02-19 14:39:12 följande:

    Jag har så sjukt svårt att bestämma mig hur jag ska ha håret... Ska fixa det själv så vill ha relativt "säker" frisyr (dvs det ska typ inte gå att misslyckas) men ändå inte tråkig. Kan inte heller bestämma mig om jag vill utsläppt frisyr eller en hel uppsättning. Herregud vad svårt!


    Jag ska också göra själv så jag förstår dig! Jag brukar alltid känna mig finast i utsläppt hår så därför vill jag köra på det. Jag skulle jättegärna ha en sån här vattenfallsfläta med lockar men jag tycker att det är så svårt att veta hur det håller sig hela dagen. Supersvårt!!
  • SaraJ
    crs skrev 2015-02-20 14:00:33 följande:
    Du får öva lite, gör en sådan uppsättningen i början av en städdag, böka runt hela dagen och se hur det ser ut på kvällen ;) Så vet du om frisyren fixar det!
    Det var en bra idé! Det ska jag testa! Jag har tänkt tanken att man kunde testa den en utekväll men då känns ju inte frisyren lika speciell om man har haft den vid ett annat tillfälle så hemma en städdag var en bra grej! Tack för tipset! :D
  • SaraJ
    Plättis skrev 2015-02-20 14:28:34 följande:
    Jag har funderat på något liknande som du, älskar när mitt hår är lockigt och flätor är underbart fint. 

    Det finns en superbra spray jag köpt på Kicks, texture spray. Den är inte riktigt hårspray och inte alls som torrschampo (som för övrigt också funkar bra för att ge håret lite struktur om en frisyr ska hålla), men gör att hårstråna hakar i varandra och håller strukturen bättre. Kommer inte ihåg märket, men det är en liten grön flaska  

    Min lillasyster erbjöd sig att göra min frisyr, så vi kommer fixa en lagom slarvig halvuppsättning med en fläta på sidan och kanske ett spänne i nacken/bakhuvudet för att hålla undan en del av håret. Jag har sjukt mycket hår, ganska långt och med självfall. Det är finast när jag inte gör något alls med det, men jag har det utsläppt så ofta till vardags att jag vill göra något med det på bröllopet. 

    Och att lillasyster fixar frisyren betyder att hon måste komma och hälsa på massor innan bröllopet så vi får öva och umgås Oskyldig 
    Jättefina frisyrer! Jag ska kolla upp den texture sprayen då! Jag är värdelös på hårprodukter så det är jättebra med tips! Till vardags gör jag inte mycket alls med mitt hår, det är mest långt och blont men jag gillar flätor och slänger ihop en fläta i håret ibland så det känns som "jag" med fläta. Min blivande tycker att jag är finast i uppsatt hår så jag var nära på att köra en liknande uppsättnig som du visade också men jag måste ändå ha det som jag känner mig finast i och jag känner mig finast i hår som hänger. Så så blir det!
  • SaraJ
    Vichy skrev 2015-02-24 13:06:22 följande:

    Ska ha en kombo av dessa... Lösa lockar, flätat bort från ansiktet och med blommor tror jag..
    Och lite volym såklart...


    Superfint! :) Ska du låta frisör/make-up artist göra håret åt dig eller gör du själv?
  • SaraJ
    Plättis skrev 2015-02-27 09:30:08 följande:
    Jag provade nyligen en helt ny sort, och måste varmt rekommendera Toni&Guys torrschampo som är kombinerat med texture spray. Herregud vilket hår jag har idag, alltså! Filmstjärnehår på bara några sekunder
    Härligt! :D Den ska jag testa då! 
  • SaraJ

    Hittade ett youtubeklipp med bra tips till de som ska locka håret själva. Det verkar vara mer vetenskap bakom det där än vad man tror. I alla fall för mig som knappt brukar fixa håret vanligtvis haha. Men det är väl bara att öva massor innan. :)

    www.youtube.com/watch&v=DqNSAftccbg

  • SaraJ
    SaraJ skrev 2015-02-27 13:19:40 följande:

    Hittade ett youtubeklipp med bra tips till de som ska locka håret själva. Det verkar vara mer vetenskap bakom det där än vad man tror. I alla fall för mig som knappt brukar fixa håret vanligtvis haha. Men det är väl bara att öva massor innan. :)

    www.youtube.com/watch&v=DqNSAftccbg


    www.youtube.com/watch&v=DqNSAftccbg

    Hela länken kom inte med så jag försöker igen. :)
  • SaraJ
    Plättis skrev 2015-02-27 13:34:17 följande:

    Om du klickar på "Dela" nedanför klippet kommer det upp en direktlänk till klippet. 






    Nuså tack!
Svar på tråden Vad ska du ha/hade du för frisyr?