• sarahannae

    Vad ska du ha/hade du för frisyr?

    Hej!

    Vilken frisyr har du tänkt ha, eller hade du, på ditt bröllop? Jag har tänkt sätta upp mitt hår själv och behöver lite inspiration. Lägga gärna upp en bild. 

    Jag tänker mig en halvuppsättning liknande denna, fast med blommor i;


  • Svar på tråden Vad ska du ha/hade du för frisyr?
  • Nightrod

    Damen skall nog ha sitt långa blonda hår uppsatt i mohikan med smycken på sidorna.


    Jag har mohikan, men slickat på huvudet i en toffs, men jag har top hat så det kommer nog inte synas

    :)


    Live free, ride free
  • filibustern

    hörredu.. de här med frisyr är nog det svåraste i mitt fall. har inte den blekaste! vill ju inte ha en typisk brudfrilla i alla fall.. men det är svårt att inte ha det.. men dessa har jag bl.a tittat på: 

  • AnnaHJ


    Min tärna som också ska göra mitt hår och smink har gjort detta förslag till mig. Tänkte även ha någon slags hårdekoration med flor, liknande denna:

  • Nightrod
    sarahannae skrev 2015-01-10 15:16:07 följande:

    Har hon mohikan eller ska hon sätta upp det så? Låter spännande 


    Hon har blont hår till nedre delen av skulderbladen. Vanlig frisyr. Sedan sätter hon löshår och sprayer och kammar det mot mitten och bakåt så det blir en fluffig mohikan frisyr. Tror jag har någon liknande bild jag kan sätta in vid tillfälle
    Live free, ride free
  • Allrakäraste

    Jag har idag en lätt utväxt page (ungefär till axlarna) med en sidbena (sidobena??). Men är SÅ less på frisyren och kommer, såhär 9 mån innan bröllopet, klippa mig kort. Kalla mig galen men så är det. Hade riktigt kort för ca 2 år sedan men har sparat ut, det känns dock inte alls rätt. Visst känns det lite trist att inte kunna ha någon uppsättning på den stora dagen men jag orkar verkligen inte gå runt med en frisyr som jag inte trivs med i 9 mån.

  • VinterBrud2015

    Jag har hyfsat långt blont hår och hade jag trott att det skulle hålla sig snyggt hade jag gärna haft det utsläppt, bara lite lockat, men med risk för att det bara blir hängande och tråkigt så har jag som en kompromiss tänkt ha de uppsatt med fläta på ena sidan och sen lockar på den andra. Testade på konsultation med frisören igår och det blev riktigt bra, typ såhär:

  • Nightrod
    sarahannae skrev 2015-01-10 15:16:07 följande:

    Har hon mohikan eller ska hon sätta upp det så? Låter spännande Skrattande





    Såja fluffat uppåt och bakåtkammat på sidorna.
    Som denna fast mer ordentligt uppsatt med smycken osv.
    Och det görs själv
    Live free, ride free
  • Hallontjejen


    Jag ska också göra mitt hår själv, jag kommer dock att ha ca axellångt hår, så det är inte så mkt att leka med. ;o)
    Dessa är mina inspirationsbilder! Den första och den sista är de jag tror jag kommer att mixa. Jag har köpt ett hårband, som på nedersta bilden, som framtill består av guldfärgade löv. Kommer snurra håret kring bandet bak till nacken, inte alltför strikt utan låta lockar vara.
Svar på tråden Vad ska du ha/hade du för frisyr?