• augusti2015

    Stockholmsbrudar 2015

    bride2B skrev 2015-02-23 21:21:14 följande:

    Jag hittade 2 st som jag tyckte om. Båda var axelbandslösa. Den ena lite enklare, ganska rak, och med lite blomdetaljer på överdelen. Den andra var lite draperad och hade en mer fluffig nederdel. Glömde tyvärr fråga om man fick fota klänningarna, så jag har har inga bilder att titta på eller visa. 

    Men jag tänkte att jag ska titta på iaf ett ställe till, och sen gå tillbaka och prova de här två igen. Vill gärna ha något att jämföra med, och inte bara ta första bästa. Men den känns iaf väldigt skönt att ha hittat något, så hittar jag ingen bättre så har jag dem att "falla tillbaka på".

    Glömde också kolla vad de kostade, så har jag otur ligger de högt över min budget, men jag får hålla tummarna. Tänkte ringa dem imorgon och fråga. 


    Va kul att du hittade något och va roligt att det var olika modeller :) vi fick inte fota när vi var där.

    Jag tror att det är klokt att titta runt lite så man ser vad som finns. Vet du var mer du ska kolla? Hoppas priset ligger inom din budget!
    stresso skrev 2015-02-24 08:04:24 följande:

    köpte klänningen igår!

    och jag är som du, vill ha koll på alla alternativ och velar fram och tillbaka så nu när beslutet är fattat så släpper jag alla andra alternativ och slutar tänka på det, för risken är ju att nåt annat "bättre" dyker upp och det vill jag ju inte! skönt att de var så ärliga, hade varit trist att få höra i efterhand hur det viskades om vilken osmickrande klänning jag valt.

    jag har fått vara väldigt tydlig med min fästman med vad jag inte vill ha, t.ex. vill inte dra fokus till mina breda axlar och vad jag istället vill ha, t.ex. se lång ut och så har han åtminstone kunnat fokusera på ett konkret "problem", för annars hade han nog tyckt att alla klänningar var perfekta 

    ett halvår kvar, dags att maxa klänningsformen. SÅ GLAD!!! 


    Grattis till en jättevacker klänning :D haha det är ju tur att vi vet hur vi ska handskas med velandet iaf ;)
  • augusti2015
    bride2B skrev 2015-02-28 20:54:32 följande:

    Nu verkar våra inbjudningar ha börjat trillat in hos folk.

    Både mina föräldrar och min syster ringde igår. Sprang även på sambons kusin idag, och de sade ingenting, så de har antagligen inte fått sin inbjudan än. Men då bår de väl dyka upp på måndag hos de som är kvar, hoppas jag. 


    Va kul! Är det många som hört av sig nu när det hunnit gå några dagar?
    bride2B skrev 2015-03-02 20:55:25 följande:

    Jag hade tänkt titta i Kista, men barnen har varit sjuka så vi kom inte iväg i helgen. Och nu känner jag att tiden springer iväg, då det var 4-5 månaders leveranstid på klänningarna, så nu lutar det åt att jag åker till Wedding Castle igen och provar både de två jag hittade sist samt ett par andra och hoppas att någon känns rätt!


    Va synd, men dom hade ju väldigt mycket olika klänningar där :) håller tummarna att du hittar din drömklänning snart :)
  • augusti2015
    bride2B skrev 2015-03-04 21:32:03 följande:

    De närmaste på min sida av släkten har svarat. Övriga väntar vi på Håller tummarna att folk inte väntar till osa-datumet. Man borde ju faktiskt veta relativt snart om man kan/vill komma, kan jag tycka. 

    Ja, jag ska dit igen i helgen, så får vi se vad jag kan hitta. Kollade ju aldrig priser heller, så jag vet inte vad de ligger på. Det svåra är att min syster sade att jag kanske kan ha hennes brudklänning, men jag kommer inte kunna prova den förrän i påsk, och då är det antagligen för sent att beställa en ny...


    Va roligt med svar :) jag håller med om det men tror int folk tänker så, ungefär hälften av våra gäster har svarat hittills.

    Va svårt, jag vet att vissa klänningar kan man få på någon vecka om man har tur, så du kan ju höra med dom om du bestämmer dig för vilken du skulle vilja ha därifrån :)
    detondabrostet skrev 2015-03-04 23:28:07 följande:

    Idag bokade jag en resa i mitt nya efternamn, som jag ju inte kommer heta förrän i augusti! Det kändes väldigt märkligt, och min fästman sa att hans pappa nästan började gråta när han såg bokningen och mitt nya namn. Det börjar bli verkligt nu!


    Vilken känsla :D vi var tvungna att göra nya pass nu för att ha ett pass till resan så vi får boka med våra vanliga namn.
  • augusti2015
    detondabrostet skrev 2015-03-04 23:28:07 följande:

    Idag bokade jag en resa i mitt nya efternamn, som jag ju inte kommer heta förrän i augusti! Det kändes väldigt märkligt, och min fästman sa att hans pappa nästan började gråta när han såg bokningen och mitt nya namn. Det börjar bli verkligt nu!


    Vart reser ni? :D
  • augusti2015
    bride2B skrev 2015-03-05 20:25:55 följande:

    Ja, alla är ju olika. Väntar i alla fall med spänning på att höra ifrån de övriga. 

    Tänkte också att jag skulle fråga om de har några klänningar som har kortare leveranstid. Hittar jag nån som är riktigt "wow!!" så köper jag den nog ändå. Om inte så hade det ju inte varit helt fel att spara in några tusenlappar om nu min systers klänning skulle passa. Den är väldigt fin


    Då har du ju iaf en backup plan ;) hur ser din systers klänning ut?

    Vi har inte bokat någon resa än men vi har bestämt att vi vill åka till Seychellerna :) Har ni tänkt något särskilt till vintern?
    detondabrostet skrev 2015-03-05 22:08:26 följande:

    Vi ska på några vänners bröllop i Italien, på en ö i Iseosjön! Vi har tänkt spara vår bröllopsresa till senare, när vi har kunnat spara ihop lite mer pengar, men nu får vi en minibröllopsresa bara några veckor efter bröllopet! :)


    Åh va mysigt :) hur länge blir ni där? Har ni några planer kring den senare bröllopsresan? :)
  • augusti2015
    detondabrostet skrev 2015-03-07 10:29:40 följande:

    Ja, det blir hur bra som helst! Det vi är där 3 dagar.

    Vi har drömt om att åka till Maldiverna, men vi får se hur det går med de planerna. Vi hade tänkt åka i vinter. Sambon ramlade just och drog av ett korsband när han åkte skidor och kommer troligtvis behöva operation, vilket innebär att han inte kommer kunna jobba i sommar (han är student, och jobbar som brevbärare på somrarna. Springa i trappor är inte den bästa idén med nyopererat knä). Det blir nog svårt att spara ihop till Maldiverna om jag ska försörja honom på mitt sommarjobb... Men saker och ting har en tendens att lösa sig, så jag har inte gett upp än ;)


    Va härligt :)

    Aj vilken otur! Nej det låter inte som någon vidare idé. Maldiverna ser helt fantastiskt ut! Vilken härlig inställning :) det löser sig säkert!
    mycketsaft skrev 2015-03-07 17:21:20 följande:

    Tackar :) Vi har hittat en vigselförrättare som har gångavstånd hemifrån till platsen vi ska vigas på så det var ju perfekt! Sen har jag lyckats boka sminkning och håruppsättning på Lê Beauty så även det är ordnat :) Vi ska vara på Runmarö, min fästmans morbror har ett hus där och han äger även tomten mitt emot och där har han en stor trädgård som vi ska gifta oss i.


    Va skönt att det går framåt och att saker börjar falla på plats :) så mysigt det låter, var ligger Runmarö?
    bride2B skrev 2015-03-07 21:00:36 följande:

    Idag har jag beställt brudklänning!  

    Var tillbaka och provade båda favoriterna från sist, samt några nya modeller. Föll för en ganska enkel axelbandslös modell med lite drapering och blommor upptill. Inget släp, inget fluff, men den hade ett väldigt fint fall, så jag tror och hoppas att den kommer bli toppen! 


    Grattis! :D kul att du hittat din klänning! Låter jättefin, har du någon bild? :)
  • augusti2015
    mycketsaft skrev 2015-03-10 11:05:48 följande:

    Jag vågade mig på en måttbeställd. Skulle det bli helt galet så har jag ändå tid att fixa en ny, vi gifter oss i juli.

    www.jjshouse.com/Ball-Gown-Halter-Chapel-Train-Satin-Tulle-Wedding-Dress-With-Embroidered-Ruffle-Flower-S-002012183-g12183


    Vilken fin klänning du valt :)

    Vi beställde tärnklänningarna igår, det blev den här shop.textalk.se/se/article.php&art=24905303 så nu hoppas jag att dom är lika fina i verkligheten och att dom passar :)

    Hur gör ni andra med brudfölje? Vi kommer ha två bestmans, två tärnor och en brudnäbb
  • augusti2015
    mycketsaft skrev 2015-03-11 09:54:12 följande:

    Tack :) Det blev något tokigt med din länk så det går inte se vilken av klänningarna du menar :/

    Vi kommer att ha våra två barn som följe, en pojke och en flicka :)Jaha, nu förstår jag :) Vad spännande!


    Jag provar gen då ;)

    shop.textalk.se/se/article.php&art=24905303

    Åh vilken söt liten brudnäbb :) hur gamla är era barn?
  • augusti2015
    bride2B skrev 2015-03-11 21:03:29 följande:

    Vår dotter vill gärna vara brudnäbb säger hon, men jag är väldigt tveksam till om hon vågar Hon fyller snart 4 år. Vågar hon inte gå själv in i kyrkan före oss, som man "ska" så får hon kanske sitta längst fram och komma fram med ringarna när det är dags.  

    Sonen har precis fyllt 1 år, så han får snällt (haha!) sitta med mormor och morfar i kyrkan.


    Va gulligt! :) vår brudnäbb är lite äldre, nästan 8 när bröllopet är men för någon månad sen så läste jag artikeln om brudnäbbar här på BT för henne, hon har också tyckt att det varit lite läskigt men efter att jag läste om det så har hon varit asnöjd och stolt över att hon ska få vara brudnäbb ;) kanske kan vara värt att prova :) sen kan jag tycka att det är charmigt att det kan bli lite som det blir med barn :)
Svar på tråden Stockholmsbrudar 2015