• augusti2015

    Stockholmsbrudar 2015

    bride2B skrev 2015-02-05 20:34:58 följande:

    Ja, jag såg det, vad lustigt

    Vi kommer inte vara så jättemånga, så det blir Wärdshuset Lasse Maja för vår del. 

    Ska ni också på provsmakning av menyn den 13:e april? Fick uppfattningen att de håller det för många samtidigt.


    Verkligen :) vi kommer att vara i stallet. Ja det ska vi, som jag förstod det skulle de bjuda in alla bröllopsparen då :)
    Nightrod skrev 2015-02-06 08:16:05 följande:

    Igår började våra inbjudningar trilla in hos folk, :)

    Känns verkligen mer riktigt nu när folk ringt och grattat osv


    Va roligt, jag håller verkligen med :)
  • augusti2015
    Nightrod skrev 2015-02-09 08:47:00 följande:

    NU skall bara folk få tummarna ur den bakre delen och OSA med :)


    Dom vi bjudit verkar ha svårt med just den biten ;)
  • augusti2015
    bride2B skrev 2015-02-09 20:38:16 följande:

    Hur lång tid har ni gett folk att OSA? Eller hur långt innan bröllopet har ni satt OSA-datum? Jag tycker det verkar så svårt då man gärna vill veta så snart som möjligt, samtidigt som en del kanske behöver lite tid på sig att planera om de bor långt bort. 


    Vi satte sista OSA en månad innan bröllopet, såhär i efterhand så känns det lite väl sent så hoppas de vi bjudit svara tidigare :)
  • augusti2015

    Här går det framåt!

    Igår så bokade vi en kille som är både trubadur och DJ som ska spela på festen och idag har jag äntligen hittat min klänning, det känns så himla bra att jag äntligen har funnit den :D tyvärr så kan jag inte lägga upp någon bild då jag använder iPad.

    Har det hänt något nytt för er andra?

  • augusti2015
    1augusti2015 skrev 2015-02-16 21:52:30 följande:

    Jag har ärvt min farmors släta vigselring som jag ska använda, men skulle gärna vilja göra om den. Är det någon som har tips på ställe? :)


    Vi har tänkt gå till Jenny på jewellerybyjenny som vi blivit rekommenderade :)
    detondabrostet skrev 2015-02-16 21:56:05 följande:

    Har beställt vigselring och är i full färd med att bestämma oss för vilket cateringbolag vi ska använda. Snart är det mest väntandet kvar känns det som... Vi gifter oss i augusti. Klänningen är beställd, lokal och kyrka bokat. Inbjudningar är väl det enda stora som är kvar att fixa!


    Vad blev det för ringar? Jag håller med, det enda stora vi har kvar är mannens och brudföljets kläder och så ringar, känns jätteskönt :)
    stresso skrev 2015-02-17 12:12:33 följande:

    vi beställde min vigselring i lördags, idag var vi på lokalen tillsammans med cateringkillen - känns superbra att ha valt äntligen! han ska dessutom ge rekommendation på DJ :) på lördag ska jag prova klänningar och så måste jag ta tag i hår och smink men det känns som det mesta börjar falla på plats! :)


    Vad blev det för ring för dig? Va härligt, så skönt när man kan bocka av på listan :D var ska du prova klänning?
  • augusti2015
    bride2B skrev 2015-02-17 20:59:59 följande:

    Känns som att det står ganska still här. En hel månads väntan kvar innan vi kan ha vårt möte angående hur vi vill lägga upp allt på festen. Börjar känna mig lite stressad då jag inte kan påverka något angående det under tiden. 

    Har börjat kolla lite efter fotograf, googlat klänningar och ringar. Borde ta tag i att hitta någon som kan fixa hår och smink, men har inte tagit tag i det än...


    Förstår att det känns stressigt! När jag hamnat i såna stressperioder har jag försökt att fokusera om och lägga fokus på sånt som jag faktiskt kan påverka för tex klänning, ringar, smink osv ska du ju ändå fixa :)
    stresso skrev 2015-02-18 07:36:59 följande:

    Vågar inte svära på storleken på diamanterna, men en sån här! Juvelia har 20% rabatt i februari och det gör ju faktiskt rätt stor skillnad så vi slog till!

    På lördag blir det först Sthlm brud o fest, sen Kik och Lilly, hoppas hinna med ett besök på nk däremellan, är inte övertygad om att brudklänning nödvändigtvis är rätt väg att gå..


    Vilka vackra ringar! Den från guldfynd stod jag och suktade efter länge tills vi bestämde att vi skulle göra om dom ringar vi redan har :) va kul, jag var på Wedding Castle i Barkarby i veckan och var supernöjd med både utbudet och servicen, så hittar du inte det du söker så rekommenderar jag verkligen dem :)
    detondabrostet skrev 2015-02-18 16:49:57 följande:

    Det blev en sådan här för mig! www.kaplans.se/sv/butiken/vara/1087590

    Det känns skönt, men läskigt också. Det måste ju vara något vi har missat?! :)


    Jättefin ring!! :)

    Närå, vi har bara varit effektiva ;) har du använt planeringsverktyget som finns här på sidan?
    Nightrod skrev 2015-02-18 09:09:15 följande:

    Damens lilla röda .)


    Wow vilken klänning! :) visst beställde ni från Kina? Är ni nöjda?
  • augusti2015
    mycketsaft skrev 2015-02-19 19:16:11 följande:

    Hallå, här kommer en ny blivande brud. Jag bor i Skellefteå men vi ska gifta oss i Stockholm 7/7. Jag börjar ha lite panik.. Sambon däremot är seg och fattar inte varför jag redan stressar upp mig. Jag har bestämt vilken klänning och ring jag ska ha men inget är beställt. Just nu försöker jag hitta vigselförrättare och någon som kan sminka och fixa mitt hår. Det känns extra nervöst eftersom Stockholm är så pass långt bort och jag har verkligen ingen superkoll på något alls känns det som.


    Välkommen :) min sambo är precis likadan ;) om du bläddrar bakåt i tråden så var det en som skrev hur dom gick till väga för att hitta vigselförrättare, kanske kan vara till hjälp. Min syster är frisör och ska fixa både hår och smink så jag har inte gett mig in i den djungeln, så hon är den jag skulle rekommendera ;) var ska ni vara någonstans?
    Nightrod skrev 2015-02-19 19:53:08 följande:

    Ja vi är jättenöjda med den,

    vi köpte den ifrån jj-house


    Va kul :)
    stresso skrev 2015-02-20 09:00:57 följande:

    Jag var på Bröllopskällan igår och tror att jag hittade Klänningen - helt olik allt jag tänkt mig tidigare. de hängde undan den till mig så jag kan slinka in på lördag med mina smakråd och prova bara den igen :)


    Va roligt, grattis! Hoppas du går därifrån en klänning rikare idag :) Jag köpte min klänning igår och det kändes så himla skönt att jag är klar med den, det blev en axelbandslös, hjärtformad prinsessklänning med spetsdealjer, pärlor och ett fantastiskt släp, jag trodde att jag skulle försvinna i en sådan klänning men det var faktiskt den modell jag passade bäst i :)
    1augusti2015 skrev 2015-02-20 19:13:54 följande:

    Jag har ännu inte varit och kollat på brudklänning. Vill gärna ha en klänning i spets med spetsärm, någon som har koll på butik med mycket spetsklänningar? :)


    Jag tycker att det varit ganska mycket spetsklänningar i alla butiker jag varit i, så jag har tyvärr ingen särskild butik att rekommendera.
  • augusti2015
    bride2B skrev 2015-02-21 20:27:24 följande:

    Åh, jag blir så nyfiken på allas klänningar! Ni får gärna visa vad ni har hittat om ni vill.

    Jag ska ev kika på ett ställe imorgon, om barnen är friska. Ska bli spännande! Fast det blir bara en första titt. Räknar inte med att hitta någon klänning direkt, utan vill mest börja kolla och prova för att se vilken modell som passar mig bäst. 

    [quote]

    Jag använder ipad så kan tyvärr inte ladda upp bilden på klänningen. Var ska du titta?

    [quote=4409114][quote-nick]bride2B skrev 2015-02-21 20:29:22 följande:[/quote-nick]

    Vad smidigt att ha en syster som kan fixa! Var huserar hon? Tänkte om det var någon man kunde ha i åtanke, då jag precis börjat kika runt efter frisör.


    Ja det är jätteskönt faktiskt :) hon heter My och jobbar på SACHAJUAN på Sturegatan :)
    1augusti2015 skrev 2015-02-22 10:52:01 följande:

    Va bra att din kompis kan sy upp din! Jag har också tänkt mig runt den budgeten. såhär tänker jag mig min klänning: www.madewithlovebridal.com/product/katie/

    Alltid svårt att hitta när man har en bild av något i huvudet. Vågar inte beställa på nätet heller.


    Vilken vacker klänning :) vet att man kan sy upp sin klänning på Matildas fest i Sundbyberg tror att priset ligger på ca 5000.
  • augusti2015
    bride2B skrev 2015-02-22 20:18:33 följande:

    Jag var på Wedding Castle i Barkarby. Hittade 2 klänningar som jag tyckte om. Sambon gillade den ena av dem, så vi får se. Men jag ska kika på fler ställen, och sen tillbaka och prova dem igen.


    Åh där köpte jag min klänning :) hittade du någon modell som du föll för?
  • augusti2015
    Nightrod skrev 2015-02-23 08:48:02 följande:

    Vi skall troligen få plastmodellerna på våra ringar i veckan, det skall bli riktigt kul :)


    Spännande :) hoppas dom blir som ni tänkt er! Kul att det går framåt för er med.
    stresso skrev 2015-02-23 08:49:19 följande:

    historien om stresso och brudklänningen går vidare...

    jag kände lite dåligt samvete över att snuva mina smakråd på upplevelsen att köpa brudklänning i lördags, för jag visste ju redan vilken jag ville ha.

    de sågade den totalt  egentligen var det nog bra att de gjorde det, men det var också rätt mycket antiklimax, eftersom jag var så säker. i efterhand var det bra att få deras feedback 

    denna gång drogs jag i en helt annan riktning - prinsessklänningen. ska ta med fästisen så han också får komma med synpunkter. just nu lutar han åt en väldigt klassisk och stilren klänning och mina kollegor hejar på disney-klänningen.

    pallar inte vela ända fram till augusti!! 


    Usch va tråkigt! Men va mysigt att ta med sig fästmannen på klänningsjakt, du får visa vad han går miste om med en klassisk klänning ;)

    Jag är en riktig velpotta så ja har bestämt att när vi bokat/beställt/köpt något så slutar jag att kolla på det helt och hållet för det finns alltid någon finare, billigare eller bättre och då kommer jag bara stressa över det och så slipper jag ju vela :)

    Håller tummarna för att du snart hittar din klänning :)
Svar på tråden Stockholmsbrudar 2015