• SofiaF

    Stockholmsbrudar 2015

    Hej!

    Vi ska visserligen gifta oss i Norrtälje men bor i Täby så här kanske jag kan få vara med? :) den 25/7 är det vår tur

  • SofiaF
    bride2B skrev 2015-04-24 21:25:18 följande:

    Vad kul! Välkommen!

    Hur långt har ni kommit med planeringen och förberedelserna?


    Tack :)

    Vi har kommit ganska långt... tror jag inbjudningarna är skickade och det mesta, framförallt de stora posterna är klara. Mest detaljer kvar och allt jobb med alla program som jag ska göra... Det är jätte kul men tar sin lilla tid med 3 barn varannan vecka, föräldraledighet och heltidsstudier... Jag är inte så bra på att göra lagom

    Mest bekymmer just nu är att vi inte kan bestämma oss om vilken underhållning vi ska ha haha... Liveband eller DJ eller inget av det och bara köra ihop bra musik själva...

    Hur långt har ni kommit?
  • SofiaF
    bride2B skrev 2015-04-25 20:50:40 följande:

    Kul att höra hur det går för andra. Oftast är det ju just besluten som är det svåra. När de väl är gjorde brukar själva uppgifterna däromkring rulla på. 

    Vi har nog ganska mycket kvar känns det som. De flesta har o.s.a:t redan, så snart kan vi börja planera det som hör ihop med det: bordsplacering, info i programmet m.m. Brudklänning är beställd, och vi är hyfsat på det klara med vad vi vill ha för mat, blommor osv. Det är dock inte helt spikat och beställt än. 

    Frisör, fotograf och kläder till resten av familjen är inte bestämt. Och vad gäller själva vigseln har vi verkligen noll koll. Jag vet liksom inte ens vad det är som ska göras kring det. 


    Ja samma här :) det är några kvar som vi inte hört något svar av än men det kommer säkert snart

    Jag tycker det är jätte svårt att hitta på något att skriva om de man inte känner så väl, typ som någons respektive som man kanske inte umgåtts så mycket med, mer än bara "vän till den och gift med han" typ...

    Jag ska faktiskt till frisören om två veckor och klippa mig och då ska vi göra en provuppsättning ska bli jätte kul!!

    Vigseln är svår att få grepp om innan man varit och träffat prästen tror jag. Jag har inte så mycket koll heller än mer än hur själva ceremonin brukar gå till och att det ska vara ett par psalmer med haha men det löser sig nog.

    Beställer ni era program och så eller gör ni själva? :)
  • SofiaF

    Jag funderar på häst och vagn men har inte bestämt mig än... Som gammal hästtjej finns det ju kontakter att dra i men jag har engegerat min pappa i att kolla upp lite andra alternativ ;) han har några kompisar som har lite roliga bilar så vi får se vad det blir :)

  • SofiaF

    Jag pratade precis med min pappa och fick veta att han ordnat bil och chaufför mer fick jag inte veta kul överraskning :)

    Så nu kanvi bocka av det på listan

  • SofiaF
    mycketsaft skrev 2015-06-11 21:06:03 följande:

    Alltså det här med att bara bruden "får" ha vitt.. Är det ok för tärnorna att ha vitt eller bör de ha en annan färg?


    Som innan vill ni som brudpar att tärnorna ska ha vitt så är det ju ok :) annars säger man ju att gäster och andra inte ska ha vitt eller för ljust för att inte konkurrera med bruden
Svar på tråden Stockholmsbrudar 2015