Inlägg från: 1augusti2015 |Visa alla inlägg
  • 1augusti2015

    Stockholmsbrudar 2015

    Jag har ärvt min farmors släta vigselring som jag ska använda, men skulle gärna vilja göra om den. Är det någon som har tips på ställe? :)

  • 1augusti2015

    Jag har ännu inte varit och kollat på brudklänning. Vill gärna ha en klänning i spets med spetsärm, någon som har koll på butik med mycket spetsklänningar? :)

  • 1augusti2015

    Va bra att din kompis kan sy upp din! Jag har också tänkt mig runt den budgeten. såhär tänker jag mig min klänning: www.madewithlovebridal.com/product/katie/

    Alltid svårt att hitta när man har en bild av något i huvudet. Vågar inte beställa på nätet heller.


    Sthlm2015 skrev 2015-02-21 19:16:22 följande:

    Jag ville också ha klänning med spets, över hela klänningen. Det beror väl på budgeten som du har, jag hade en på 10 000 kr, men hittade NADA. När jag var runt och provade klänningar fick jag känslan att försäljarna försökte få mig att köpa klänningar som jag inte tyckte om. 

    Så har bestämt att be en kompis att sy upp den, vi har redan gått och köpt tyger så vi är igång. 

    Vill du att det enbart ska vara spetsärm och vill inte ha spets över allt, och din budget ligger runt samma som min, skulle jag rekommendera att köpa en bolero till en klänning.


  • 1augusti2015

    Hej alla blivande brudar! Jag håller för fullt på att leta bil som vi ska åka i till och från festen. Känns som en dyr post när vi bara ska åka en kort bit. Hur gör ni andra med den biten? Någon som struntar i att hyra bil? Ni som hyrt - vart har ni gjort det?

    Tacksam för svar :)

Svar på tråden Stockholmsbrudar 2015