Inlägg från: bebillen |Visa alla inlägg
  • bebillen

    Bröllopsresa nov/dec 2015

    För 25 000:- per person kommer ni långt om ni bokar lite själva!
    Florida kan kanske vara lämpligt som anonym här ovan föreslår. Kanske en kombination av Miami med hyrbil (möjliggör shopping, utflykter till Key west osv) en vecka och därefter en kryssning i Karibien?

    Då får ni både sol och bad + shopping och upplevelser i Florida och sen en lite lyxigare kryssning där ni kan hitta turer som tar er till platser ni kanske inte varit på tidigare, som Jamaica där ni exvis kan ta en Rum Tour på Appleton-destilleriet.

    Det bör absolut inte vara några problem att få ihop till den budgeten, åker ni inte över jul och nyår så kan ni säkert hitta helt okej flygbiljetter för 5000:- per person, hotell i Miami för 400:- per person och natt, hyrbil för kanske 1800:- för en vecka och sen en kryssning för 8000:- per person. Cirka 33500:- plus mat och nöjen (förutom under kryssningen då det ingår helpension). Jag brukar titta efter flygpriser, hotell och hyrbil på reseguiden.se och har hittat en hel del prisvärda kryssningar på www.royalcaribbean.se/ (har inte åkt med dem själv men har hört goda omdömen).

    /C

Svar på tråden Bröllopsresa nov/dec 2015