Inlägg från: Sofia2015 |Visa alla inlägg
  • Sofia2015

    Resa till Australien- nytt namn gammalt pass

    Jag skulle ha ringt Australiensiska ambassaden i Stockholm, men jag tror faktiskt inte att det ska vara nån fara. De må se läskiga ut på TV, men de är faktiskt väldigt förstående i både passkontroll och tull. =)

  • Sofia2015
    Helenah skrev 2014-12-08 21:28:48 följande:

    Nej så är det ju! Jag behöver inte fladdra med papperna i ansiktet på dem såklart :)) inbillar mig dock att jag kommer se så sjukt skyldig ut när jag går genom kontrollen att de kommer visitera mig och gå igenom alla mina tillhörigheter bara för att. Haha.

    Så är det kanske Sofia :) hoppas på det. Har verkligen försökt hitta ett nummer till ambassaden i Sverige, men man hänvisas vidare. Bland annat till den sidan dit jag försökte maila mina frågor tidigare. Borde kanske göra ett nytt försök, och vara lite mer specifik denna gången.


    Ja, jag minns att det var lite bökigt när jag skulle ringa dit. Jag hade nån visumfråga, men nu minns jag inte ens vad det var. Tanten jag fick prata med verkade tycka att jag var dum i huvet som ställde en så dum fråga, det är klart att det inte var nåt problem. 

    Har du testat något av de här numrena? +46 (0)8 613 2900 eller +44 20 7420 3690
Svar på tråden Resa till Australien- nytt namn gammalt pass