• Aniara4

    Hur gör ni på bröllopsnatten?

    Vi sov på hotell, av flera skäl - men det är bra att tänka på de grejer Chicita tar upp. Ofta är det helt enkelt inte värt det!

    Vi ville att det skulle kännas lite speciellt, dessutom kunde då tillresta föräldrar sova i vår lägenhet, så vi tog in på hotell istället för dem kan man säga. För oss funkade det bra med incheckningen eftersom hotellet låg så fint så vi valde att ha fotograferingen där. Medan jag var hos frissan åkte maken dit med en väska och checkade in, sen kom jag dit ungefär samtidigt som fotografen, och när fotograferingen var klar åkte vi alla till kyrkan.

    Valde bort den värsta lyxen, jacuzzi och sånt där, eftersom vi förstod att vi ändå inte skulle orka göra så mycket. Däremot hade vi sen utcheckning och frukost på rummet. Tur det, eftersom jag trots all detaljerad logistikplanering upptäckte att jag inte hade några byxor, så jag hade fått gå ner till frukosten i brudklänning annars! Obestämd

  • Aniara4

    Jag hade planerat allt i detalj, inklusive kläder. Skulle ta kläderna jag hade på mig till frissan (bytte om där) och lägga i en väska som sen skulle med till hotellet. Väskan var med, men jeansen hade hamnat utanför väskan och låg kvar hos frissan! Övervägde att åka hem i t-shirt och underkjol, men istället åkte min nybilvne make hem och hämtade ett par byxor åt mig.

    Missade att testa hotellets pool pga det också, jag hade baddräkt med mig men var för feg för att gå och leta efter poolen i morgonrock.

Svar på tråden Hur gör ni på bröllopsnatten?