Inlägg från: Anonym (inget för mig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (inget för mig)

    Fruntimmret har blivit TOKIG!

    Jag håller helt med dig faktiskt, att slänga sanslösa mängder pengar på några timmar för att "flasha" inför en massa människor man knappt känner skulle jag aldrig komma på tanken att göra. Andra gör som de vill givetvis, men jag tror inte man blir lyckligare eller minns sin bröllopsdag mer för att den kostat mer. Det är däremot lätt att dras med av bara farten och allt man "måste" ha att man glömmer det som egentligen är viktigt.
    Personligen tycker jag också att de finaste och mest romantiska bröllop jag varit på har varit de enklare, men det beror kanske på att det är mer min stil helt enkelt.  


    Nu är ju inte ert problem vad som är "rätt" eller "fel" i andras ögon, utan att ni två tycker olika. Det är lika mycket ditt bröllop som hennes och jag tycker ni måste kunna kompromissa båda två och mötas någonstans i mitten så att båda känner sig nöjda.


    Vi ska ha ett litet, intimt bröllop med bara närmaste och jag är säker på att det kommer bli heeelt magiskt Hjärta Prislappen hamnar nog på absolut max 15 000 kr för 30 gäster. Men vi har haft tur med en del inköp, jag köpte brudklänningen när en brudbutik lade ner till stor rabatt, har en släkting som äger en juvelbutik och får ringen till inköpspris osv osv.  

Svar på tråden Fruntimmret har blivit TOKIG!