Inlägg från: Nyfiken gul , nu fru |Visa alla inlägg
  • Nyfiken gul , nu fru

    Fruntimmret har blivit TOKIG!

    Jag är gift för andra gången och har varit gäst på en massa bröllop 

    det jag kan säga är att hon kan få sitt jätteflådiga flashiga bröllop TROTS att hon inte behöver betala multum för det. 

    Allt beror på hur man tänker .   En prinsessklänning a la Glamour  ur hennes drömarkiv kan hon få för några hundralappar om hon verkligen tänker till . 

    Drömringen kan hon få också för löjligt billig peng och ändå inte behöva tafsa på kvaliten. 

    Att ringa en ridskola eller ett stall och be om att få någon som kör häst och vagn kostar någon hundralapp alternativt är helt gratis för att det är roligt.    Dekorera med sidenband, tyll, björkris.  

    Vill hon åka flådig bil?  Det finns alltid nån som känner någon som känner nån.... utnyttja kontakterna och ragga fram en schysst bil och betala bara bensinpengar. 

    Stå för dina egna kostnader så behöver du inte fundera på varför din frack kostar tre ggr mer än den hyrda... 

    Framhäv fördelarna med att välja en billig festlokal.  Jag kan tipsa om att församlingsgårdarna i anslutning till kyrkorna är gratis att låna vid bröllop och har både fint porslin och dekorationer och är fullt utrustade.  Det brukar även finnas musikanläggning och mickrofoner om det behövs.  Gott om parkering och det finns oftast buss/tåg-anslutning och ligger centralt .  Dyrare festlokaler har faktiskt en tendens att ligga långt utanför och kräver planering för gästerna .  

    Mitt första bröllop hade 70 gäster , hyrd klänning och frack och gick loss på ungefär 25-30.000 kronor. 

    Mitt andra bröllop hade 35 gäster, tvårätters på restaurang och övernattning i svit, Kyrkbröllop med fin brudklänning och nyinköpt kostym - 8900 kronor. 

    Så mitt tips är att visa fördelarna med att välja ekonomiska alternativ.  Hon kan få allt hon vill ändå.  Men behöver inte betala mer än vad ni har råd med, och faktiskt få en hel del gratis eller som gåva av andra som vill hjälpa till. 

Svar på tråden Fruntimmret har blivit TOKIG!