• Aline83

    Hur mkt pengar är ni berädda att lägga på ring?

    Hej, Det där är så svårt när man har en budget. Vi hade oxå en budget men vi hamnade lite över den men det var för att vi beställde min ring från USA. Jag fick mycket mer ring/sten för pengarna. Hade först beställt en från Sverige med en mittsten som var hälften så stor som den jag har nu, den ringen hade kostat 28 000 i sverige. När jag beställde från USA fick jag en sten som var mer än dubbelt så stor..
    kika gärna in på min blogg där jag skrivit lite kort om den.

    www.vittsomsno.com

    Har du tid/råd, kolla gärna runt utanför sverige =) Lovar att du inte kommer bli besviken!

  • Aline83

    Jag är med Marleo där, 2015 och vi har gemensam ekonomi. I förhållanden brukar man gå om varandra med jobb, arbetslöshet, plugg, barn osv. Ska man räkna kronorna så är det svårt att leva som ett jämställt par. Under våra 6 år har vi skaffat 2 barn, sålt 2 lägenheter, hunnit gå igenom 3 arbetslöshetsperioder och 2 mammaledigheter. Hade min kille bett  mig betala halva själv hade jag inte vart nöjd. Vi lever som ett par som delar på allt, gemensam ekonomi och 2 gemensamma barn. Min lön=hans lön och vice versa.
    Skulle vi mot förmodan göra slut så ser jag inget fel i att dela hälften på allt. Han är trots allt den jag delat mitt liv med och utan han hade inte mitt liv sett ut så här. 
    Sedan valde vi att lägga mer pengar på min ring men det är för att jag hade andra krav på en ring, fler stenar, en större mittsten osv. Det är min drömring och då fick den kosta lite. Alla har olika krav/drömringar och får lov att göra som de vill.

Svar på tråden Hur mkt pengar är ni berädda att lägga på ring?