• Äldre 11 Nov 16:40
    10302 visningar
    19 svar
    19
    10302

    Jag har ingen brudtärna

    Jag har inte heller någon brudträna. Mest för att jag faktiskt inte har någon riktigt nära tjejkompis. Jag är den personen som kan äta lunch med alla som få bjuder in till saker. Så valet av brudtärna är svårt. Jag har en syster men vi är inte alls nära och för några år sen var vi inte alls vänner, det har blivit bättre. En tärna kommer att vara fästmannens systerdotter, hon är snäll och söt och så. Men hon är 14 år... 

    Jag är en ganska introvert person och jag har speciellt svårt för tjejer. De få kompisar jag har från barndomen är killar och så har det fortsatt nästan hela livet. Överväger att be min närmaste barndoms vän som är kille att vara min "högra hand". Det vore dessutom en chans för oss att börja umgås mer, kanske det kan få honom att fria till sin tjej, det vore ju kul. 

    Tycker att alla har sagt bra saker. Att du ska fundera över vilken roll din tärna ska fylla. För mig handlar det om att visa personer att man bryr sig om dom och att de är viktiga för en. Visst skulle jag kunna välja en kvinnlig kompis men mitt bröllop ligger så lång fram i tiden att jag inte vet om vi ens kommer att bo i samma stad då och vara mer än vänner på FB. Så jag vill ha någon som jag vet är min vän även om ett par år och då blir listan väldigt kort.

    Vänner kommer och gå så är det bara. Jag befinner mig just nu i en period där många av mina klasskompisar från Uni börjar jobba och hitta på andra saker medans jag pluggar vidare. Folk är påväg bort och dynamiken i en tidigare ganska stark grupp ändras helt och jag hamnade tyvärr lite utanför, dels var det mitt eget fel. 

    Men det löser sig alltid. Jag ser allt detta som ganska sekundärt. Min fästman är oerhört intresserad av alla aspekter av bröllops planeringen och jag kommer absolut ta med honom för att prova alla klänning i hela Stockholm osv. Jag har aldrig känt ett stort behov av tjejkompisar och jag tänker inte göra det nu heller även fast alla bilder och filmer säger att jag borde. 

Svar på tråden Jag har ingen brudtärna